Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vantaan kortteliliiga jatkuu elokuussa kahdella lajilla – Jalkapalloon uusia sarjoja

Vantaan kortteliliiga jatkuu elokuussa kahdella lajilla.

Pelejä jatketaan jalkapallossa, ja uutena lajina tulee mukaan beach volley, eli rantalentopallo.

– Pilottivaiheen jalkapallopelit sujuivat hyvin, ja niiden pohjalta pääsemme nyt kehittämään toimintaa. Odotamme innolla kortteliigan jatkoa ja toivomme tietysti mukaan entistä enemmän osallistujia, kertoo projektikoordinaattori Ossi Koskela Vantaan liikuntapalveluista.

Ilmoittautumisaikaa on 14.elokuuta asti. Sarjakausi alkaa maanantaina 19. elokuuta, ja sarjat päättyvät syyskuun loppuun mennessä. Osallistuminen sarjoihin on maksutonta.

Beach volleyta pelataan yhdessä sarjassa Kartanonkosken liikuntapuistossa. Sarjaan voivat osallistua niin naisten ja miesten joukkueet kuin sekajoukkueetkin.

Jalkapalloon perustetaan uusia sarjoja. Naisten sarja on tarkoitettu ainoastaan naispelaajista koostuville joukkueille, ja sitä pelataan Hiekkaharjun liikuntapuistossa.

Avoin sarja puolestaan on tarkoitettu jalkapalloa enemmän pelanneille joukkueille. Sarjan ottelut pelataan Kartanonkosken liikuntapuistossa.

Korttelisarjat on tarkoitettu niin naisten joukkueille, miesten joukkueille kuin sekajoukkueillekin. Korttelisarjaa pelataan ympäri Vantaata.

Alaikäraja toimintaan on 15 vuotta. Mikäli joukkueen kaikki pelaajat ovat alle 18-vuotiaita, joukkue tarvitsee täysi-ikäisen huoltajan tai joukkueenjohtajan.

Osoitteesta vantaa.fi/kortteliliiga löytyy lisätietoa muun muassa pelipaikoista sekä mahdollisuus ilmoittautua joukkueena tai yksittäisenä pelaajana.