Jumbon Stockmann aikoo sulkea ruokaosastonsa – muoti ja kosmetiikka pääosaan

Jumbon toinen, pieni Alko sijaitsee Food Market Herkun vieressä. Arkisto / Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Stockmann uudistaa tavaratalonsa kauppakeskus Jumbossa Vantaalla kokonaisuudessaan ensi vuoden aikana. Uudistuksella on tarkoitus vahvistaa Stockmannin asemaa muodin myyjänä.

Uudistussuunnitelman mukaan Food Market Herkku ei jatkaisi Jumbon tavaratalossa omalla myymälällä. Muissa Suomen Stockmann-tavarataloissa Food Market Herkun toiminta jatkuu.

Tavaratalon tarjontaa täydentää jatkossakin muun muassa lelukauppa ja kampaamo. Lisäksi tavaratalon yhteyteen on suunnitteilla asiakkaiden toivoma kahvila.

Jumbon tavaratalon uudistus on osa Stockmannin käynnissä olevaa muutosta, jonka tavoitteena on asettaa Stockmann muodin ja tyylin suunnannäyttäjäksi.

– Uusimme tavaratalomme lattiasta kattoon. Haluamme tarjota monipuolisen muodin valikoiman niin töihin kuin vapaa-aikaan ja juhliinkin. Uskon, että tavaratalomme ainutlaatuinen valikoima, uudistunut ilme ja Jumbon hyvä sijainti houkuttelevat ostoksille laajalta alueelta, sanoo Stockmannin kehitysjohtaja Nora Malin

Muodin ohella Jumbon uudistetussa tavaratalossa panostetaan kosmetiikkaan.

Kodin tuotealueella tavoitteena on tarjota inspiraatiota ja ratkaisuja laajasti kodin sisustukseen. Erityishuomion saavat kotimaiset designtuotteet, jotka kiinnostavat myös Jumbossa asioivia kansainvälisiä turisteja.

Aiheeseen liittyvää

 1. Stockmann vähentää yt-neuvottelujen tuloksena 150 työpaikkaa
  13.6.2019 16:18
 2. Stockmann vähentää henkilökuntaa ja tavoittelee 40 miljoonan euron säästöjä uudella strategialla, joka keskittyy laatutuotteisiin
  30.4.2019 9:44
 3. Stockmannin toimitusjohtaja eroaa – "Matkaan on mahtunut niin onnistumisia kuin haasteitakin"
  22.3.2019 9:24
 4. Tässä on Jumbon Citymarketin uusi kauppiaspari – "Aiomme kehittää kaupasta vieläkin upeamman"
  6.2.2019 10:00

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut