Riita leimahti fyysiseksi konfliktiksi koirapuistossa Tikkurilassa – sivullinen soitti kuristavasta miehestä hätäkeskukseen

Kuvituskuva. Arkistokuva.

toimitus

Kahden koiranulkoiluttajan erimielisyydet leimahtivat fyyseksi konfliktiksi Tikkurilassa sijaitsevassa koirapuistossa eilen sunnuntaina. Välikohtaus tapahtui Santaradantiellä sijaitsevassa Maarinojan koira-aitauksessa kuuden aikaan illalla.

Sivullisen tekemän hätäpuhelun perusteella puistossa tappeli kaksi miestä ja toinen miehistä myös kuristi toista.

Poliisipartion saapuessa paikalle tilanne oli se, että nuorempi mies piti vanhempaa miestä aloillaan, ja allaan, maassa.

Hätäpuhelun tehnyt sivullinen oli poistunut, mutta paikalla oli vielä yksi todistaja. Hänen ja toisen osallisen kertomus ja käsitys tilanteesta erosivat toisen tappeluun osallistuneen käsityksestä.

Tappeluun osallistuneet vuonna 1970 syntynyt mies ja vuonna 1992 syntynyt mies kertoivat saaneensa tappelun aikana vammoja, ja paikalle hälytettiin ambulanssi tarkistamaan toisen osallisen kunto. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut