Tätä MM-leijonan tarinaa ei olisi voinut käsikirjoittaa – "Nyt sitä ymmärtää, mitä jengi tarkoittaa, kun..."

fgfhgfh gfhgfh

Sport Content

Puolustaja Oliwer Kaski pelasi uskomattoman kauden. Ensin tuli valinta SM-liigan parhaaksi pelaajaksi ja sen päälle vielä maailmanmestaruus. Kaski saapui median haastatteluun hämmentyneenä.

– Nyt sitä ymmärtää, mitä jengi tarkoittaa, kun he sanovat, ettei vielä oikein ymmärrä, mitä tuli tehtyä, Kaski sanoi tunteikkaana.

Kaski pelasi jäätävän kovan kauden SM-liigan Pelicansissa. Sen jälkeen tuli ansaittu kutsu Leijoniin. Tätä tarinaa moni ei osannut kirjoittaa etukäteen.

– No joo, oli kyllä aikamoinen kausi. Menee tunteisiin. En olisi ehkä vuosi sitten kuvitellut, että tällainen voi koskaan olla mahdollista. Eihän tätä tajua. Aika kaukainen haave on ollut pelata edes maajoukkueessa ja nyt tässä ollaan kultamitali kaulassa, Kaski puhalteli.

Kaskelle MM-kultajuhlat maistuvat varmasti vielä erityisen hyvältä, sillä hän ei ole päässyt pahemmin urallaan juhlimaan. Pelicansinkin sensaatiomainen kausi päättyi ensimmäisen pudotuspelikierroksen tappioon Kasken entiselle seuralle HIFK:lle.

– En ole koskaan voittanut mitään. Toivottavasti kestetään juhlissa mukana.

Seuraavaksi Kaski suuntaan NHL:ään. Euroopan jättäminen ei tunnu haikealta.

– Ei olisi ollut parempaa tapaa lähteä sinne. Totta kai se harmittaa, että pudottiin Pelicansin kanssa jo ensimmäisellä kierroksella, mutta kyllä tämä korvaa aika paljon, Kaski sanoi.

Ville Hirvonen, Bratislava