Dixin päätyyn rakennetaan hotelli tai toimistotorni – YIT-pomo: "Tavoitteena on, että rakentaminen alkaisi tänä vuonna"

Toimisto- ja liikerakennus Dixistä puuttuu vielä eteläisin pääty eli kolmas ja viimeinen vaihe. Nyt tontin omistaja rakennusliike YIT hakee rakennettavaan osaan päävuokralaisia, jotta se voi tehdä rakentamispäätöksen.

YIT:n toimitilojen hankekehitysjohtaja Timo Lehmus sanoo, että päätyyn rakennetaan joko hotelli tai toimistotiloja.

Niin sanottuja ankkurivuokralaisia etsitään kevään aikana, ja kun tiloille on riittävä määrä kysyntää, tehdään rakentamispäätös.

– Pitää saada 1–3 käyttäjää, jotta hanke voidaan käynnistää. Tavoitteena on, että rakentaminen alkaisi tänä vuonna, Lehmus jatkaa.

Ratatien kiertoliittymän tuntumaan sijoittuva tontti on pinta-alaltaan vain noin 600 neliömetriä, mutta siinä on rakennusoikeutta noin 6 000 kerrosneliömetriä. Lisäosaan tulee kahdeksan kerrosta.

Kun Dixi on kokonaisuudessaan valmis, rakennuksella on pituutta noin 450 metriä pysäköintihallin ajoluiskalta eteläisimpään päätyyn.

Dixin ensimmäinen osa avattiin tammikuussa 2015 ja toinen osa keväällä 2017. Niiden kokonaispinta-ala on yhteensä 24 700 neliömetriä.

Dixin yhteydessä on Tikkurilan matkakeskus, joka käsittää rautatieaseman ja bussiterminaalin.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut