Viikonloppuna on monta syytä liikkua – Vantaalla voi kokeilla uimahyppyä, eläinjoogaa ja jousiammuntaa

Mia Lindström

Viikonloppuna ei ole syytä olla aloillaan. Perjantaina 10. toukokuuta vietetään valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää, jolloin eri puolilla Suomea järjestetään monenlaisia liikuntatapahtumia.

Teemapäivä tuo säpinää myös Vantaalle. Uimahyppyseura Vantaa Diving järjestää kiinnostuneille mahdollisuuden kokeilla lajia Tikkurilan uimahallissa (Läntinen Valkoisenlähteentie 5) perjantaina kello 17–19.

Uimahyppäämistä voi kokeilla ilmaiseksi, mutta yli 7-vuotiaiden tulee maksaa uimahallin sisäänpääsymaksu.

Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät seuran nettisivuilta www.vantaadiving.fi

Uimahyppyjen lisäksi voi kokeilla japanilaista kamppailulaji taidoa. Vantaan Taido pitää avoimet treenit yli 12-vuotiaille nuorille ja aikuisille perjantaina kello 17.30 alkaen Hakunilan kalliosuojan isolla tatamilla (Harmotie 1). Asuksi sopivat verkkarit tai muut rennot liikuntavaatteet.

Helsingin pitäjän kirkonkylän puistossa (Kuriiritie 1) järjestetään lauantaina 11. toukokuuta kello 13–16 perheliikuntapäivä, jossa on ohjelmassa esimerkiksi eläinjoogaa, satuhierontaa ja jousiammuntaa.

Maksuttoman tapahtuman järjestäjiin kuuluvat muun muassa Tikkurilan seurakunta ja Vantaan Latu.

Lue myös: Liikunnan jättitapahtumasta voi löytää uuden harrastuksen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.