Hussein al-Taee nauttii CMI:n ja demareiden luottamusta vanhoista kirjoitteluistaan huolimatta

Vantaan Sanomien lukijat valitsivat Hussein al-Taeen Vuoden vantaalaiseksi. Häntä äänestäneet olivat vaikuttuneita al-Taeen tekemästä rauhantyöstä maailmalla. Hänen ystävällisyyttään sekä empatia- ja neuvottelutaitojaan pidettiin esimerkillisinä. Paivi Tuovinen

Marjo Rämö

Tuore vantaalainen kansanedustaja Hussein al-Taee (sd.) nauttii sekä työnantajansa että puolueensa luottamusta.

Rauhantekijänä ja sillanrakentajana profiloituneen al-Taeen vuosien takaiset kärkkäät kirjoitukset nousivat julkisuuteen viikko sitten asettaen hänen työnsä ja tuoreen luottamustehtävän kyseenalaiseen valoon.

Hänen työnantajansa Crisis Management Initiative (CMI) viesti viime lauantaina STT:n kautta, että al-Taee nauttii edelleen järjestön luottamusta konfliktinratkaisun asiantuntijana ja hänen työnsä on ollut moitteetonta.

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman ilmoitti keskiviikkona, että al-Taee on irtisanoutunut vuosien takaisista kommenteistaan. Asia on demariryhmän puolesta loppuunkäsitelty.

Al-Taee on pyytänyt myös julkisesti anteeksi kärkkäitä kirjoituksiaan.

– Olen sanonut ja kirjoittanut typeryyksiä, joita en itse tänään allekirjoita enkä hyväksy. Kaikkia sellaisia sanoja pyydän nöyrästi anteeksi, al-Taee kirjoitti Facebookissa.

Hän sanoutui jyrkästi irti väitteestä, jonka mukaan hän olisi kirjoittanut Venäjän hallinnon näkemyksiä mukailevaan ”Verkkomedia”-julkaisuun.

Aiheeseen liittyvää

  1. Vuoden vantaalainen, Hussein al-Taee, menossa eduskuntaan – "Todennäköisesti matkustan vähemmän Lähi-itään ja ratkaisen riitoja Suomessa" 14.4.2019 22:54
  2. Vuoden vantaalainen, Hussein al-Taee, lähtee demareiden eduskuntavaaliehdokkaaksi 25.1.2019 10:25
  3. Lukijat valitsivat: Rauhantekijä Hussein al-Taee on Vuoden vantaalainen 23.1.2019 7:00

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut