Kaikki tietävät 69:n, mutta tiedätkö millainen on 77? – Tuottaa naiselle syvempää nautintoa

Kuvituskuva. Kuvan jalat eivät liity millään tavalla juttuun. Kuvituskuva

Toni Tervo

69 lienee monelle vähänkin kokeellisempaa seksiä harrastaneelle tuttu asento.

Kertauksen vuoksi asennossahan partnerit asettuvat toistensa päälle sukuelimet vastapuolen naamaa vasten. Tämä mahdollistaa suuseksi antamisen molemmille samanaikaisesti.

Hieman harvinaisempi on kuitenkin seksiasento nimeltään 77. Seksiaiheista kirjottavaFemplay-sivusto kertoo, että kuten asennossa 69, numerot viittaavat kehon asentoon.

77:ssa partnerit asettuvat makaamaan vierekkäin kyljelleen kasvot samaan suuntaan. Sen jälkeen etualalla ole kumppani nostaa ylempänä olevaa jalkaansa ja kietoo asettaa sentakana olevan partnerin jalan ympäri.

Tämän jälkeen takana oleva partneri työntyy edellä olevaan, jonka jälkeen molemmat nojaavat eteenpäin vyötäröstä ja työntävät jalkoja hiukan ulospäin luoden v-mäisen muodon.

Naiselle asento mahdollistaa syvemmän penetraation sekä G-pisteen simuloinnin, joka taas voi tuoda parempia orgasmeja. Jos mies taas on vastaanottavana, asento mahdollistaa eturauhasen simuloinnin-

– Asento myös jättää kädet vapaaksi vaeltelemaan kehon muilla alueilla, sivustolla kirjoitetaan.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut