Vuoden vantaalainen, Hussein al-Taee, menossa eduskuntaan – "Todennäköisesti matkustan vähemmän Lähi-itään ja ratkaisen riitoja Suomessa"

Hussein Al-Taee pyrkii eduskuntaan ensimmäistä kertaa. Päivi Tuovinen

Marjo Rämö

Demareiden vantaalainen ehdokas, konfliktinratkaisujärjestö CMI:n neuvonantaja Hussein al-Taee näyttäisi menevän läpi kun äänistä on laskettu noin 90 prosenttia.

Vantaalla asuva al-Taee olisi neljänneksi viimeinen Uudenmaan vaalipiiristä läpimenevä ehdokas. Vantaan äänistä on tässä vaiheessa laskettu noin 70 prosenttia. – Kaikki ääniä ei ole vielä laskettu. Mutta jos menen läpi, se tulee tuntumaan hyvältä. Samalla se tarkoittaa vastuuta, sillä jokainen ääni on toive tai monia toiveita, joita minun on lähdettävä toteuttamaan, al-Taee sanoi sunnuntai-iltana SDP:n vaalivalvojaisissa.

Hän ennakoi, että mahdollinen kansanedustajuus vaikuttaa arkeen paljon.

– Todennäköisesti matkustan vähemmän Lähi-itään ja ratkaisen riitoja Suomessa enkä enää niin paljon maailmalla, hyväntuulinen al-Taee sanoi. – Minua kiinnostaa se, millainen neuvottelija olisin, että sote-asiat saataisiin kuntoon, al-Taee tarkensi.

Vantaan Sanomien lukijat valitsivat al-Taeen alkuvuodesta Vuoden vantaalaiseksi.

Juttua päivitettu klo 23:23. Lisätty Hussein al-Taeen kommentit.

Aiheeseen liittyvää

  1. Lukijat valitsivat: Rauhantekijä Hussein al-Taee on Vuoden vantaalainen 23.1.2019 7:00

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut