Virkamiehet tekivät ehdotuksen Koillis-Vantaan uuden uimahallin paikaksi – "Kyseessä on pohjaesitys päätöksenteolle"

Vapaa-ajan lautakunta käsittelee kokouksessaan tiistaina 16. huhtikuuta selvitystä Koillis-Vantaan uimahallin mahdollisista sijoituspaikoista.

Lautakunnan käsiteltävänä on virkamiesten esitys, jossa ehdotetaan, että uuden hallin sijaintipaikaksi ja jatkosuunnittelun pohjaksi valitaan Elmon alue.

Vantaan liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti toteaa Elmon aluetta esitettävän siksi, koska kohteen asemakaava mahdollistaa uimahallin rakentamisen.

– Elmon alueelle rakennettaessa ei tule aikatauluongelmia, kuten muissa kolmessa jäljelle jääneessä vaihtoehdossa. Elmon alueen kohdalla valmiusaste on korkein, koska siellä on kaava valmiina.

Elmon maa-alueet omistaa kaupunki.

Kallislahti kuitenkin muistuttaa, että kyseessä on vasta päätöksentekoonvaadittava pohjaesitys.

– Poliittiseen päätöksentekoon ei voida viedä esitystä, jossa olisivat kaikki neljä vaihtoehtoa. Mitään päätöstä ei ole vielä tehty. Esitys etenee nyt poliittiseen päätöksentekoon ja poliitikot päättävät, sanoo Kallislahti.

Koillis-Vantaan uimahallille on osoitettu investointimäärärahaa vuosille 2020–2025 yhteensä 17, 5 miljoonaa euroa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut