Kummeli- ja Spede-kirjojen tekijältä tulossa uusi elämäkertateos – "Mikon elämässä alkaa kokonaan uusi luku"

Viihdyttäjälegenda Mikko Alatalon elämäkerta ilmestyy syksyllä 2020, kirjoittaa kirjailija-toimittaja Tuomas Marjamäkiblogissaan

Kirjan kirjoittajaa Marjamäki ja kustantaa Docendo.

– Olemme kyllä päässeet jo hyvään vauhtiin. Tampereen Pispalassa tammikuussa pidetyistä haastattelusessioista kertyi 17 tuntia materiaalia (jotka jossain vaiheessa pitäisi purkaa). Kävimme laulajanuran läpi hänen yli 50 albuminsa kautta, ja nyt täällä Lapissa – Mikolle tärkeissä maisemissa – keskustelemme elämän eri käännekohdista syvällisemmin, kirjoittaa Marjamäki.

Marjamäki on työskennellyt vuodesta 2018 vapaana kirjoittajana ja yrittäjänä. Aiemmin hän toimi Apu-lehden toimituspäällikkönä. Kirjailijana Marjamäki on erikoistunut suomalaiseen viihdehistoriaan ja hänen tuotantonsa kuuluvat muun muassa Docendon kustantamat Kummeli – Erittäin hyvin sanottu ja Spede, nimittäin

Mikko Alataloa Marjamäki kuvailee kirjoituksessaan valtavaksi kohteeksi elämäkerralle. Kappaleita löytyy satoja, eri aikakausina artistin tyyli on vaihtunut rockista aina lastenmusiikkiin. Onpa Alatalo ehtinyt siinä ohessa työskennellä myös televisiotoimittajana ja jopa laskettelunopettajana – sekä tietenkin 16 vuotta kansanedustajana.

– Kirjaprojektin ajoitus ei ole sattumaa – Mikon elämässä kun alkaa kokonaan uusi luku, kirjoittaa Marjamäki.

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut