Ötökkävuoden luennot käynnistyvät

Maksuttomat luennot toteutetaan kaupungin ja Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistyksen yhteistyönä. Arkisto/Sirpa Repo

toimitus

Vantaalla vietettävän ötökkävuoden ohjelmaan kuuluu keväällä hyönteisaiheisia luentoja kahdesta eri teemasta, ötökkäystävällisestä kaupunkiluonnosta sekä avomaiden uhanalaisista kasveista ja ötököistä.

Kaupunkiluonnon hyönteisistä ja siitä miten ötököiden viihtymistä voi edistää kertoo biologi ja puutarha- ja luontoalan yrittäjä, FM Leena Luoto, joka on muun muassa luonut ötökkätieto.fi -nettisivuston. Radio Suomen Luontoillan hyönteisasiantuntija ja perhosasiantuntija, FM Jaakko Kullberg puolestaan puhuu siitä miten katoavaa elinympäristöä lähdetään suojelemaan

Maksuttomat luennot toteutetaan kaupungin ja Suomen luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistyksen yhteistyönä. Niitä on Kivistön asukastilassa (Rubiinikehä 2 B) su 31.3. klo 15–17 (avomaat) ja ma 13.5.19 klo 18–20 (kaupunki) sekä Tikkurilan kirjastossa (Lummetie 4) la 6.4. klo 13–15 (avomaat) ja la 27.4. klo 13–15 (kaupunki).

Kommentoi

Mainos: Lauri Kaira

Blogi: Mitä Sote-uudistus muuttaa Vantaalla?

| Päivitetty

Mainos: Jonna Weckström ja Elina Nykyri

Turvataan sote-uudistuksessa järjestöjen toimintaedellytykset!

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut