Kuninkaantie uhkaa valua Vantaanjokeen – Osalle tietä ajokielto

Kuninkaatien on pahoin vaurioitunut Kirkkokalliontien ja Hommaksentien väliltä. Kuninkaantie sijaitsee aivan Vantaanjoen tuntumassa pääasiassa Ylästön kaupunginosassa. Arkisto/Armi Suojanen

toimitus

Lähellä Vantaanjokea kulkevalla Kuninkaantiellä Ylästössä kielletäänajoneuvoliikenne 300 metrin matkalta. Tiekatkaistaan Kirkkokalliontien ja Hommaksentien väliltä maaliskuunloppuun mennessä.

Lisäksi läpiajoliikennekatkaistaanViinikkalantien ja Hommaksentien väliltä. Tontille ajo ja huoltoajo tieosuudella on sallittu normaaliin tapaan.

Syynä on tien rakenteiden vaurioituminen. Maa-aines tien alla on siirtynyt läheistä Vantaanjokea kohti ja se on aiheuttanut tien rakenteen murtumisen.

Tien pahimmin vaurioitunut osa on katkaistu varotoimenpiteenä. Ja tien vähemmän vaurioituneella osalla ajoa rajoitetaan, ettei syntyisi isompia vaurioita.

Hommaksentiellä on ollut ajohidasteita, jotka poistetaan Kuninkaantien katkaisun ajaksi. Ajoesteet poistetaan, koska huolto- ja pelastusliikenne Kuninkaantien länsipään kiinteistöön on ohjattava Hommaksentien kautta.

Ajoesteet palautetaan tielle, kun Kuninkaantien kunnostus on saatu päätökseen.

Tarkemmat suunnitelmat tien kunnostuksesta ja sen aloituksen aikataulusta tehdään kevään aikana. Tien korjaus kestää arviolta tämän vuoden loppuun asti.

Kuninkaantiellä on ollut aiemminkin ongelmia.

Uutista korjattu 18.3. klo 13.49. Tiesuljetaan maaliskuun loppuun mennessä. Vantaan kaupungilta tulleen aiemman tiedotteen mukaan tie olisi suljettu jo perjantaina15.3.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut