Anni keräsi lenkillään kaksi ämpärillistä koirankakkaa ja julkaisi tulokset somessa – Harkitsee jatkoa, mutta yhdellä ehdolla

Puistolalainen Anni Bohman teki kakkakampanjansa yhdessä koiriensa Lissun ja Bobon kanssa. Lukijan kuva

Sanna Jompero

Puistolassa asuva Anni Bohman teki koiralenkillään viime viikonloppuna moninkertaisesti sen, mitä osa koiranomistajista ei tee koskaan.

Bohman keräsi muutaman kilometrin matkalta Suutarintieltä Heikinlaakson koirapuistoon kaksi ämpärillistä koirien jätöksiä ja kirjoitti tempauksestaan ikään kuin koiransa Lissun kirjoittamana Puistolassa tapahtuu -sivuille Facebookiin.

– Kakkakampanja! Mami päätti, että nyt autetaan kavereiden omistajia, kun niillä on unohtunut kakkapussit kotiin ja kerätään lenkkireitiltä kaksut pois. Kaksi ämpärillistä mami jaksoi kerätä ja sit loppui pussitkin. Aika huonomuistista sakkia täällä, Bohman veisteli.

Sekarotuisten Lissun ja Bobon omistaja naurahtaa nyt päivitystään.

– No, se oli vähän provosointia, mutta kakat rupesivat jälleen inhottamaan. En halua astua kakkoihin itse, enkä että koiratkaan astuvat. Ajattelin, että kerätään ne sitten pois.

Mietin jo, että jos saan 100 tykkäystä kasaan, teen uuden rundin.”

Bohman korostaa, että tempauksella ei ollut tarkoitus ilkeillä muille koiranomistajille, vaan muistuttaa jätösten keräämisestä. Juuri siksi teksti oli kirjoitettu huumorimielessä ja Lissu-koiran suulla.

– Halusin herätellä ihmisiä, että ei ole vaikeaa keräillä koirien kakkoja pois.

Puistolassa on paikkoja, joissa kakkoja on kaduilla Bohmanin mukaan erityisen paljon. Tällaisia on muun muassa matka K-market Puistorilta Alepalle.

Puistolassa tapahtuu -ryhmässä Bohmanin tempaus sai kannustavia kommentteja. Keskustelusta virisi jo uusikin ajatus.

– Mietin jo, että jos saan 100 tykkäystä kasaan, teen uuden rundin. Se on vähän vielä harkinnassa, nainen naurahtaa.

Loppuviikolla tykkäyksiä oli kertynyt jo 80.

Aiheeseen liittyvää

  1. Suolinkaiset, giardia-loinen – Monta hyvää syytä kerätä tautipesäke pois ympäristöstä 21.2.2019 13:55
  2. Nyt se on todistettu: Ikä ja ihminen muuttavat koiran luonnetta – tässä iässä lemmikki on kaikkein aggressiivisimmillaan 6.4.2019 8:05
  3. Espoota vaivaa ällöttävä koirankakkaongelma – poliisi saanut valvontapyyntöjä 24.2.2018 9:41

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut