Helsingan keskiaikapäivään etsitään myyjiä, esiintyjiä ja vapaaehtoisia

JÄRJESTELYT Vantaan elokuinen tapahtuma on pääkaupunkiseudun suurin ja ainoa vuosittain toistuva keskiaikatapahtuma.

Pyhän Laurin kirkon tapahtumakoordinaattori Susanna Lönnqvist ja Vantaa-Seuran toiminnanjohtaja Riina Koivisto kutsuivat väkeä viime kesänä Helsingan keskiaikapäivään. Se pidetään tänäkin vuonna Pyhän Laurin kirkon ja pappilan puiston ympäristössä. Arkisto/Johanna Erjonsalo

toimitus

Helsingan keskiaikapäivä järjestetään tänä vuonna 10. elokuuta kello 11–18 Vantaan Pyhän Laurin kirkon ja pappilan puiston ympäristössä. Pääkaupunkiseudun suurinta ja ainoaa vuosittain toistuvaa keskiaikatapahtumaa vietetään neljännen kerran. Tapahtumassa ei ole pääsymaksua.

Viime vuonna keskiaikaiseen tunnelmaan sukelsi teki peräti 8 000 kävijää ja tänä vuonna yritetään tehdä uusi ennätys. Siihen tarvitaan keskiaikaisiin tuotteisiin tai esimerkiksi satokausituotteisiin erikoistuneita markkinamyyjiä, esiintyjiä ja vapaaehtoisia.

Myyjiltä vaaditaan omaa keskiaikakojua kalusteineen ja keskiaikaistyylistä vaatetusta. Myytävien tuotteiden on sovittava tapahtuman keskiaikateemaan. Ruokamyyjien tulee itse huolehtia tarvittavista luvista.

Hakemukset myyntipaikkoihin ja esiintymistarjoukset on tehtävät 31. maaliskuuta mennessä osoitteeseen info@vantaaseura.fi

Keskiaikapäivään tarvitaan lisäksi vapaaehtoisia auttamaan järjestelyissä ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen.

– Kaipaamme joukkoomme eri alan osaajia. Keskiajan tietämys ja harrastuneisuus ei ole välttämättömyys. Löydämme kyllä tehtävän kaikille halukkaille, vakuuttaa Vantaa-Seuran toiminnanjohtaja Riina Koivisto

Helsingan keskiaikapäivässä on käyttöä muun muassa letunpaistajille, tehtäväpisteillä opastajille, keskiaikaoppaille, kävijätutkimuksen tekijöille ja tapahtuman pystyttäjille sekä purkajille.

Vapaaehtoisille pidetään ensimmäinen tapaaminen maanantaina 11. maaliskuuta kello 18 kestikievari Övre Nybackassa (Nybackankuja 4).

– Käymme läpi viime vuoden tapahtumaa, kuulemme uutisia kulisseista ja suunnittelemme tulevaa.

Halutessaan voi ilmoittautua ennakkoon ja kertoa itsestään. Koivisto antaa lisätietoja ja vastaanottaa ilmoittautumisia, riina.koivisto@vantaaseura.fi

Lisätietoja tapahtumasta saa myös Facebookista: www.facebook.com/Helsingankeskiaikapaiva

Ilmaistapahtuman järjestävät yhteistyössä Vantaa-Seura, Tikkurilan seurakunta ja BRQ Vantaa Festival.

Aiheeseen liittyvää

  1. Helsingan keskiaikapäivä oli supersuosittu
    13.8.2018 15:15
  2. Kiinnostaako keskiaika? – Lähde mukaan järjestämään Helsingan keskiaikapäivää
    6.11.2016 7:10

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut