Mielipide: Miksi Elmoa lobataan Koillis-Vantaan uimahallin paikaksi?

Elmoon on kaikista vaihtoehdoista huonoimmat kulkuyhteydet yleisillä kulkuneuvoilla, kirjoittaja kritisoi.

Elmon lobbaus Koillis-Vantaan uimahallin eri vaihtoehtojen sijoituspaikaksi, niin virkamiesten kuin joidenkin poliitikkojenkin taholta, ihmetyttää. Eikö kyselyn tarkoituksena ollut kuulla kohdealueen väestön mielipidettä?

Perusteluina esitetään tarvittavia kaavamuutoksia muihin kohteisiin, mahdollisesti myöhempää lisää liikuntarakentamista ja niin edelleen.

Jos nämä visiot yksityisellä rahoituksella lisärakentamisesta olisi jätetty vain bisnesmiesten visioiksi, ei virkamiesten ja heidän lobbaamien poliitikkojen, olisi uimahalli toteutunut jo vuosia sitten.

Ei liene virkamiehiltä kovinkaan suuri ponnistus tehdä kaupungin omille tonteille kaavamuutoksia, siitähän he palkkansakin saavat.

Mielipidekysely uimahallin paikasta toteutettiin sähköisessä muodossa, joten etenkään vanhemman väestön mielipiteet eivät tule esille. He käyttävät uimahallin aktiviteetteja jo nyt Korsossa tai matkustavat bussilla Tikkurilaan.

Tämä käyttäjäryhmä käyttää palveluja päivisin, jolloin käyttöaste on pienimmillään ja useimpien saavutettavissa vain yleisillä kulkuneuvoilla.

Elmoon on kaikista vaihtoehdoista huonoimmat kulkuyhteydet yleisillä kulkuneuvoilla.

Kaikkien saavutettavaksi

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut