Wanda`s teki hattutempun – tässä on Vantaan paras ravintola 2019 -kilpailun kärki

KILPAILU Ravintoloille annettiin yhteensä yli 5 000 ääntä.

Myyrmäessä sijaitseva Wanda`s Kitchen and Lounge vei kolmatta kertaa putkeen Vantaan paras ruokaravintola 2019 -kilpailun voiton.

Parhaan ravintolan valitsivat Vantaan Sanomien lukijat ja kilpailu käytiin VS:n verkkosivustolla.

Kilpailussa toiselle sijalle tuli Simonkylässä sijaitseva Ristorante La Locanda ja kolmanneksi Myyrmäessä sijaitseva Mike´s Diner.

Lauantaina päättyneessä kilpailussa annettiin yli 5 000 ääntä, joista kärkikolmikko vei yli puolet. Lukijat myös perustelivat valintojaan innokkaasti. Voittaja sai lukijoilta kiitosta muun muassa hyvästä palvelusta, rennosta ilmapiiristä ja monipuolisesta sekä laadukkaasta ruoasta. Wandasin omistajat Tomi Puikkonen ja Toni Aalto kertovat panostaneensa viimeisen vuoden aikana niin asiakkaista kuin henkilökunnasta välittämiseen.

– Tietenkin tuote täytyy olla kunnossa eli laadukasta ruokaa. Sen lisäksi on tärkeää olla läsnä ja välittää. Se tulee pienistä asioista kuten hymystä ja tervehdyksistä. Ja kun mokataan, ne hoidetaan hyvin, Puikkonen kertoo.

Miehet iloitsevat hattutempustaan.

– Ilman ammattitaitoista henkilökuntaamme emme voisi voittaa. Vaikka varsinkin viikonloput ovat todella kiireisiä, tämä porukka vie ne maaliin hienosti, Aalto sanoo.

Töitä yrittäjät aikovat paiskia sinnikkäästi voittaakseen joka päivä asiakkaiden luottamuksen.

– Koko ajan täytyy kehittyä. Tavoitteenamme on olla legenda ja se voidaan saavuttaa 10 vuoden menestyksellä, Puikkonen sanoo.

Tuleva vuosi tuo Puikkosen mukaan haasteita kun ravintolan vieressä oleva suuri pysäköintialue poistuu käytöstä. Tilalle tulee kerrotalo. Lisäksi yrittäjät ovat osaomistajina hiljattain avatussa Tammisto-ravintolassa, joten kiirettä tulevalle vuodelle riittää.

Kilpailussa toiseksi sijoittui viime vuoden tapaan Simonkylässä sijaitseva Ristorante La Locanda. Ravintolan omistaja Serif Ciray sanoo tuloksen tuntuvan jälleen mahtavalta. Ciray sanoo kakkossijan olevan henkilökunnan, ja tietysti myös asiakkaiden ansiota.

– Olemme toimineet vasta kaksi vuotta ja ravintola sijaitsee hieman piilossa, joten siihen nähden sijoituksemme on todella hyvä, Ciray kertoo.

Kolmannelle sijalle nousi viime vuoden nelonen Mike`s Diner. Myyrmäen asemalla toimivan ravintolan omistaja Mikko Sorjolahti pitää sijoitusta todella hyvänä.

– Kisaamme parhaan ravintolan tittelistä burgeripaikalla. Kisan kärjessä olevilla ravintoloilla on yli sata istumapaikkaa, meillä 30, Sorolahti sanoo.

Sorolahti uskoo suosion tulleen rennosta asiakaspalvelusta sekä hampurilaisaterioista, jotka tehdään tavallisille ihmisille.

– Ei tarvitse mennä muodin mukana, vaan tehdä sellaista, mikä tuntuu itsestä hyvältä, Sorjolahti perustelee.

Vantaan paras ruokaravintola 2019

Vantaan Sanomien verkkosivuilla käydyn lukijaäänestyksen 10 kärki:

1. Wanda´s Kitchen and Lounge, Myyrmäki

2. Ristorante La Locanda, Simonkylä

4. Mike´s Diner, Myyrmäen asema

5. Tilicho, Myyrmäki

6. Oklahoma, Tikkurila

7. Zilla, Tikkurila

8. Sushilounge, Tikkurila

9. Il Classico, Kivistö

10. Myyrin krouvi, Myyrmäki

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut