Millainen on tulevaisuuden Vantaa? Asukastilaisuudet yleiskaavasta alkavat ensi viikolla

Yleiskaavaluonnokseen on suunniteltu muun muassa uusia luonnonsuojelualueita. Yleiskaavaa valotetaan asukkaille useissa tilaisuuksissa. Päivi Tuovinen

toimitus

Vantaan kaupungin järjestämät, uutta yleiskaavaluonnosta esittelevät asukastilaisuudet alkavat torstaina 21. helmikuuta Tikkurilassa kaupungintalon valtuustosalissa kello 18. Tilaisuus on englanninkielinen. Ensimmäiset suomenkieliset tilaisuudet pidetään Kartanonkosken Pointissa tiistaina 26. helmikuuta, Korson Lumossa 27. ja Tikkurilan lukiossa 28. helmikuuta. Kaikki asukastilaisuudet alkavat kello 18 ja päättyvät kello 20. Aineistoon voi tulla tutustumaan jo kello 17.

Asukastilaisuudet jatkuvat tiistaina 5. maaliskuuta, jolloin kokoonnutaan ruotsinkieliseen tilaisuuteen valtuustosalissa ja heti torstaina Sotungin koulussa Hakunilassa. Tiistaina 12. maaliskuuta on Myyrmäen vuoro Kilterin koulussa ja keskiviikkona Kivistössä Kanniston koulussa. Myyrmäen tilaisuus kuvataan ja sitä voi seurata Vantaan kanavan kautta.

Viimeinen tilaisuus pidetään tiistaina 19. maaliskuuta Koivukylän koulussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut