Onko sinulla persoonallinen koti, joka ansaitsee tulla esitellyksi muillekin? – Vantaan Sanomat etsii nyt vantaalaisten koteja juttusarjaa varten

Vantaan Sanomien viikonvaihteen lehdessä julkaistaan joka viikko asumiseen liittyviä juttuja. Nyt etsimme vantaalaisia haastateltavia maaliskuussa alkavaan juttusarjaamme, jossa kurkistetaan paikallisten ihmisten koteihin.

Onko sinulla persoonallinen koti, joka ansaitsee tulla esitellyksi muillekin? Koti voi olla esimerkiksi omin käsin rakennettu omakotitalo luonnon keskellä tai pieni kerrostaloyksiö lähiössä, siihen voi liittyä mielenkiintoinen tarina, yksityiskohta tai se voi olla sisustuksellisesti mielenkiintoinen.

Keväällä ja kesällä kurkistamme puolestaan mielellämme myös vantaalaisten pihoille ja parvekkeille. Jos olet innokas kotipuutarhuri, sinulla on komea perennapenkki, satoisa kasvimaa tai viihtyisä parveke, kerro siitä meille.

Jos innostuit ajatuksesta, että juuri sinun kotisi tai pihasi sopisi juttusarjaamme, lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen mia.lindstrom@media.fi ja kerro, mikä juuri sinun kodistasi tekee persoonallisen.

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut