Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Anna Puu ikävöi Olli Lindholmia – "Katsoit aina puhuessasi silmiin ja halasit avosylin"

Laulaja Anna Puu julkaisi Instagramissa tunteikkaan muistokirjoituksen The Voice of Finland -kilpailussa kanssaan tuomaroineen Olli Lindholmin kunniaksi.

– Ensinnäkin haluan lähettää itkun- ja järkytyksensekaiset osanottoni Olli Lindholmin läheisille ja rakkaille, Puu aloittaa.

Hän jatkaa kiittäen kolmesta yhteisestä vuodesta tuomareina, ja sanoo oppineensa niiden aikana tuntemaan Olli Lindholmin hyvin.

– Sinä olit suomalainen mies, joka ei pelännyt puhua tunteista. Sinussa yhdistyi tietynlainen ehdottomuus ja kovuus sekä äärimmäinen herkkyys ja lämpö. Katsoit aina puhuessasi silmiin. Halasit avosylin molemmilla käsillä.

– Olit läsnä, aidon kiinnostunut ja pidit hyvää huolta tiimiläisistäsi ja läheisistäsi.

Anna Puu kirjoittaa Lindholmin olleen uskomattoman hyvässä kunnossa ja aktiivinen harrastaja.

– Tulit aina kuvauksiin milloin mistäkin avannosta tai pumppitunnilta. Et pitänyt odottelusta, että sikäli telkun tekeminen varmasti vaati sinulta pitkää pinnaa. O

Hän kuvailee Lindholmia sielultaan levottomaksi nuoreksi. Muistokirjoituksensa ohessa Anna Puu on julkaissut kuvan Olli Lindholmin nuoruusvuosilta.

– Sinun sisälläsi asui tuo sama kitaraa soittava Olli vuodelta -85, sen näki sun katseesta ja veikeästä hymystä. Hymähtelit mun asuvalinnoille ja kerran kysyit ennen lähetystä, voiko viiskymppinen pukeutua valkoisiin farkkuihin? Totta kai voi, vastasin ja sitten kipusit lavalle parrasvaloihin.

Kirjoituksensa lopuksi Anna Puu jättää ystävälleen ja kollegalleen julkiset jäähyväiset.

– Toivon sinulle valontäyteistä matkaa tuonpuoleiseen, Olli. Sinua tulee suuri ikävä.

Lue myös:"Ollin suurin unelma jäi toteutumatta" – Lindholmista kirjan tehnyt Arno Kotro löysi tunteikkaan ihmisen kovan julkikuvan takaa

Lue myös:Kyyneliin puhjennut Jussi Hakulinen IS:lle: "En usko, että Yö jatkaa enää ilman Ollia"