Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Tässä on Jumbon Citymarketin uusi kauppiaspari – "Aiomme kehittää kaupasta vieläkin upeamman"

Vantaan Jumbon Citymarketia alkaa luotsata kauppiaspari Sami Hertell ja Anne-Mari Kohtamäki.

Kesko kertoo, että Hertell yhdessä puolisonsa Kohtamäen kanssa aloittaa kauppiaana 1. heinäkuuta 2019.

Hertellin ja Kohtamäen nykyinen kauppapaikka Vihdin Nummelassa valittiin vuoden 2018 parhaaksi K-Citymarketiksi.

Jumbon Citymarketista tulee kauppiaspariskunnan viides kauppapaikka liki 12-vuotisen kauppiasuran aikana. Kaupan alan kokemusta Sami Hertellillä on yli 20 vuotta. Pariskunnan aikaisemmat kauppapaikat ovat K-Citymarket Seinäjoki Päivölä, K-Supermarket Eurajoen Portti ja K-Market Isojuha.

– Otamme innolla haasteen vastaan. Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan uuteen henkilökuntaamme ja asiakkaisiin. On hienoa päästä yhdessä heidän kanssaan kehittämään kauppaa entistäkin paremmaksi, Hertell sanoo tiedotteessa.

– K-kauppiuus on perheellemme enemmänkin elämäntapa kuin työ. Perheemme on viisihenkinen. Meillä on kolme lasta, 8-vuotias poika, 5-vuotias tyttö, ja uusin tulokkaamme, poika 4,5 kuukautta. Elämme lapsiperheen arkea ja tämä antaa omalta osaltaan näkökulmaa lapsiperheiden toiveisiin hyvästä ruokakaupasta, Hertell kertoo.

– Kauppiasuramme aikana olemme löytäneet monia hyviä toimintamalleja sekä saaneet kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä. Viimeisimmässä kaupassamme K-Citymarket Vihti Nummelassa saimme toimia nelisen vuotta.

Kauppiaspari kertoo panostavansa Jumbossa erityisesti alueen parhaaseen asiakaspalveluun ja laajaan valikoimaan.

– Koemme, että olemassa olevasta hyvästä pohjasta ja pussillisesta uusia juttuja saamme työkaluja kehittää K-Citymarket Jumboa vieläkin upeammaksi. Uskomme vahvasti henkilökunnan ja asiakkaiden rooliin kaupan kehittämisessä. Tulemmekin kuuntelemaan herkällä korvalla heidän ajatuksiaan ja toiveitaan, Hertell analysoi.