Superyllätys! IS: Jari Sillanpää valittiin Tangomarkkinoiden tuomaristoon – tällaista laulajaa hän etsii

Jari Sillanpää Kari Martiala

Aapo Siippainen

Viihdetaiteilija Jari Sillanpään huumeskandaalit ja 10 kuukauden ehdollinentuomio ovat vähentäneet hänen kysyntäänsä keikkalavoille, mutta nyt luottoa alkaa taas löytyä.

Sillanpää on valittu Tangomarkkinoiden tuomaristoon ensi kesäksi, kertoo Ilta-Sanomat

– Toivoisin näkeväni monisävyisen esiintyjän, jonka tulkinnat yltäisivät ihmisten sydämiin. Tangokuninkaallinen 2019 on esiintyjä, joka laulaa sydämestään ja on oma itsensä, Jari Sillanpää kertoo.

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään ensi kesällä 35:n kerran. Sillanpään lisäksi tuomaristossa istuu myösCatCat-duon laulaja ja Selviytyjät Suomi -kilpailijaKatja Kätkä.

– Haen seuraavasta tangokuninkaallisesta vahvaa tulkitsijaa, joka osaa käyttää ääntään monipuolisesti ja koskettaa tulkinnallaan, Katja Kätkä sanoo..

Muita tuomareita ovat kansanedustajaKike ElomaasekämusiikkitoimittajaTarja NärhiTangomarkkinoiden taiteellinen johtajaMartti Haapamäki toimii tuomariston puheenjohtana.

Aiheeseen liittyvää

  1. Jari Sillanpäälle taas keikkaperuutus, Helsingissä puolityhjällä homoklubilla laulajaa puolustivat uskollisimmat fanit
    11.10.2018 13:21

Kommentoi

Mainos: Lauri Kaira

Blogi: Mitä Sote-uudistus muuttaa Vantaalla?

| Päivitetty

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut