Myyrmäen ja Isomyyrin kauppakeskuksen ravintoloille ja kahviloille vuokrahelpotuksia

Cityconilla on Vantaalla noin parikymmentä ravintola- ja kahvilavuokralaista Myyrmannin sekä Isomyyrin kauppakeskuksissa. Armi Suojanen

toimitus

Kauppakeskusomistaja Citycon vapauttaa kauppakeskuksissa toimivat ravintola-, kahvila- ja anniskelualan yritykset vuokranmaksusta 31. toukokuuta asti.

Cityconilla on Vantaalla noin parikymmentä ravintola- ja kahvilavuokralaista Myyrmannin sekä Isomyyrin kauppakeskuksissa.

Citycon kertoo haluavansa tukea yrittäjiä ja edistää yritysten liiketoiminnan säilymistä myös poikkeusolosuhteiden jälkeen.

Kauppakeskusjättiä on aiemmin arvosteltu julkisuudessa siitä, ettei se ole tullut vuokralaisia vastaan koronakriisin aikana (IS 23.3.)

– Olemme jo pyrkineet helpottamaan hankalia olosuhteita tarjoamalla toimitilojemme vuokralaisille yksilöllisiä joustoja ja erilaisia tukiratkaisuja, kuten maksuaikajoustoja ja vuokranalennuksia, vuokranmaksuun liittyen. Eduskunnan tehtyä päätöksen ravintola-alan toimitilojen sulkemisesta toukokuun loppuun asti olemme arvioineet tilanteen uudelleen ja päätimme tarjota kaikille kauppakeskuksissamme toimiville ravintola-alan yrityksille vapautuksen vuokranmaksusta huhti-toukokuuksi, kertoo Sanna Yliniemi, Cityconin kauppakeskustoiminnoista vastaava johtaja tiedotteessa.

Citycon on Suomen suurin kauppakeskusomistaja, jolla oli 13 kauppakeskusta eri puolilla Suomea (vuonna 2018).

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut