Aviapolis X hyytyi koronavirukseen – "Hankkeen eteneminen on nyt harkinnassa"

Vierailu- ja tapahtumakeskusta on suunniteltu lähelle Aviapoliksen juna-asemaa. Arkisto/Armi Suojanen

Armi Suojanen

Siirrettävän vierailu- ja tapahtumakeskuksen suunnittelu Aviapoliksen juna-aseman lähistölle joutuu jäihin koronaviruskriisin vuoksi.

Vantaan kaupungilla oli jo meneillään hankintamenettely toteuttajan valitsemiseksi. Alustava suunnitelma oli, että tapahtumakeidas olisi saatu käyttöön jo tulevaksi kesäksi.

Nyt hanke jouduttiin keskeyttämään eikä sen jatkosta osata sanoa mitään varmaa.

– Koronatilanteen vuoksi hankkeen eteneminen on nyt harkinnassa, valitettavasti näin, kommentoi Aviapoliksen projektijohtaja Arja Lukin

Kaikenlaiset kokoontumiset ovat kaikkialla maailmassa kiellettyjä ja matkustaminen on loppunut.

Tilapäisestä vierailu- ja tapahtumakeskuksesta kaavailtiin paikkaa, joka toisi elämää työpaikka-alueelle ja tapahtumia työntekijöille sekä matkustajille.

Tarkoitus oli myös järjestää showroomissa esittelyjä Aviapoliksen kehittämisestä ja houkutella kulttuuritapahtumilla Aviapolikseen ihmisiä, jotka eivät muuten siellä kävisi.

Vierailu- ja tapahtumakeskus on yksi Hongkongin yliopiston professori Max Hirsh ideansiemenistä, joita hän kehitteli Aviapolikseen 2018.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut