Romahtivatko tulot? – Kaupunki tarjoaa mahdollisuutta vuokranmaksun lykkäämiseen

toimitus

Vantaan kaupungin vuokraamissa erillisissä liiketiloissa ja kaupungin vuokratonteilla toimivien yrityksien vuokrien maksu voidaan pyynnöstä ja perustellusta syystä keskeyttää enintään kolmen kuukauden ajaksi.

Erääntyneet vuokrat maksetaan kunkin yritysvuokralaisen kanssa erikseen sovittavan 12 kuukauden maksuaikataulun mukaisesti ilman viivästysseuraamuksia.

Koronaviruksen leviämiseksi tehdyt rajoitustoimenpiteet ovat vaikeuttaneet tai lamaannutaneet täysin useiden yritysten toimintaa ja katkaisset säännöllisen kassavirran.

Kaupunki hyvittää täysimääräisesti omissa tiloissaan toimivien yksityisten yritysten ja muiden vuokralaisten vuokrat siltä ajalta, kun kaupungin omat palvelut ovat suljettuna.

Yksityishenkilöitä kehotetaan tekemään kaupungin vuokra-asuntoihin liittyen kaupungin kanssa maksusuunnitelma, mikäli vuokranmaksukyky esimerkiksi lomautusten vuoksi oleellisesti heikkenee.

Aiheeseen liittyvää

  1. Osa ravintoloista kiinni, osa sinnittelee nouto- ja kotiinkuljetusannoksilla – Mikko Sorjolahti kuljettaa pakettiautollan vaikka yhtä hampurilaista
    28.3.2020 6:35

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut