Korona viivyttää tietoja Martsarin Ostarin uusista ravintoloista – Jyvänen ja Pelaamo ovat kiinni

Martsarin Ostarin oli määrä julkistaa tietoja uusista toimijoista alkuvuoden aikana. Ostarille on suunniteltu lisätiloja ravintoloille. Marjo J. Rämö

Marjo Rämö

Martsarin Ostarin omistava sijoitusyhtiön kertoi joulukuussa suunnitelmistaan kehittää ostoskeskusta ravintoloiden määrää lisäämällä (VS 6.12.).

Uudet toimijat oli määrä julkistaa alkuvuoden aikana.

– Vallitsevassa tilanteessa keskitymme nyt olemassa olevien vuokralaistemme toimintaedellytysten varmistamiseen, kommentoi kauppakeskuksen johtaja Heli Vainio tilannetta sähköpostitse.

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja asiakkaiden kotiin jääminen vaikeuttaa laajasti ravintola- ja kaupanalaa ruokakauppoja ja apteekkeja lukuun ottamatta.

– Projektimme etenee taustalla. Seuraamme tilannetta ja harkitsemme, mikä on otollinen aika niin asiakkaille kuin uusille vuokralaisillemme julkistaa uudet yritykset, Vainio sanoo.

Martsarin Ostari on tällä hetkellä avoinna normaalisti (tilanne 24.3.).

Koronan vuoksi ovensa ovat sulkeneet HOK-Elannon Gastropub Jyvänen sekä Veikkauksen Pelaamo.

Kauppakeskuksen nykyisistä toimijoista Saiturin pörssin, Cafe Berryn ja naistenvaateliike Koketin vuokrasopimukset ovat päättymässä toukokuun loppuun mennessä suunniteltujen uudistusten vuoksi.

Vantaan parhaaksi kahvilaksi valitun Cafe Berryn omistaja Fun Nguyen sanoo jatkavansa toukokuun jälkeen toimintaa ainakin aluksi toimittamalla leivonnaisia tilauksesta.

Kynsistudio Nail Salon on muuttanut väliaikaiseen tilaan ja siirtyy lopulliseen tilaansa toukokuussa. Beauty Hair Sirpa Mansner valmistelee muuttoa kynsistudion entiseen tilaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut