Jumbo antoi liikkeilleen poikkeustilan aukiolosuosituksen

Kauppakeskus Jumbossa on osa erikoisliikkeistä siirtynyt supistettuun aukioloon. Kauppakeskuksen suosittelema vähimmäisaukioloaika on arkisin ja lauantaisin kello 11-19. Arkisto/Johanna Erjonsalo

Leena Koivisto

Kauppakeskus Jumbossa osa liikkeistä on vähentänyt aukioloaan koronaepidemian vaikutusten vuoksi. Kauppakeskus antoi tällä viikolla suosituksen vähimmäisaukiolosta, joka arkiviikolla antaa liikkeille mahdollisuuden lyhentää päivää sekä alku- että loppupäästä kaksi tuntia.

Suositusaukiolo on maanantaista lauantaihin kello 11–19. Sunnuntain aukiolo on entinen kello 11–18.

Suositus astui voimaan maanantaina.

Kauppakeskusjohtaja Olli Lehtiaron mukaan suositus ei rajoita liikkeiden aukioloa, vaan jokainen niistä saa päättää aukiolostaan itse.

– Ajatuksena oli vain helpottaa liikkeiden mahdollisuutta vähentää aukioloaan ja järjestellä työvoima-asioitaan, koska poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa monien toimintaan, hän sanoo.

– Aika moni liikkeistä tähän lyhyempään aukioloon jo siirtyikin ja toivomme, että asiakkaat osaavat ottaa tämän huomioon.

Epidemiasta juontuvat erilaiset asiat, kuten esimerkiksi etätöiden määrä, näkyvät ihmisten liikkumisessa ja asioimisessa. Kauppakeskuksen kävijämäärä on vähentynyt.

– Voi sanoa, että huomattavasti, Lehtiaro toteaa.

– Tarkoitus on silti palvella edelleen mahdollisimman hyvin. Osa liikkeistä, kuten esimerkiksi hypermarketit ja apteekki, palvelevat entisin ajoin, hän jatkaa.

– Ja itse kauppakeskuksen ovet ovat auki normaalisti.

Aiheeseen liittyvää

  1. Food Market Herkku sulkee Jumbossa lauantaina – Alkon toinen myymälä laittoi ovet jo kiinni
    7.1.2020 15:00
  2. Vantaalaisilla kauppakeskuksilla omia kilpailuvalttejaan – Pohjoismaiden suurimmaksi kasvanut Jumbo sparraa asiakkaita somettamaan toiveita, Myyrmanni liputtaa vahvasti paikallisuuden puolesta
    14.11.2019 6:30
  3. Miksi ostaa uutta? – Vanhoja Arabian ja Iittalan astioita voi nyt ostaa ja myydä Jumbossa
    15.10.2019 10:54

Kommentoi

Mainos: Tuukka Saimén

Piilopuoluetuki vs terveydenhuolto

Mainos: Lauri Kaira

Blogi: Mitä Sote-uudistus muuttaa Vantaalla?

Mainos: Jonna Weckström ja Elina Nykyri

Turvataan sote-uudistuksessa järjestöjen toimintaedellytykset!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut