Elixia sulkee salinsa kahdeksi viikoksi koronaviruksen vuoksi – yhdellä salilla oli jo tartunnan saanut

Jussi Vehkasalo

Kuntokeskusketju Elixia ilmoittaa nettisivuillaan sulkevansa väliaikaisesti kaikki kuntosalinsa 12. maaliskuuta – 25. maaliskuuta rajoittaakseen koronavirus covid-19:n leviämistä. Elixialla on Suomessa kuntokeskuksia useissa kaupungeissa. Nettisivujen mukaan Elixian toimipisteiden salit suljetaan tänään kello 13 ja kiinniolo kestää 14 päivää eli kaksi viikkoa.

Verkkosivuilla kerrotaan, että alan markkinajohtajana Sats Elixialle on Pohjoismaissa tärkeää, että he ottavat asiassa laajaa vastuuta ja osallistuvat kansanterveydelliseen asiaan myös tämänkaltaisessa vaikeassa tilanteessa.

Länsiväylä kertoi tänään Elixian verkkosivujen aiemmasta tiedosta, että Espoon Elixia Tapiolassa on suljettu väliaikaisesti koronaviruksen takia. Verkkosivujen mukaan kuntokeskuksessa on ollut koronavirustartunnan saanut henkilö tiistaina 10. maaliskuuta kello 11.30–12.30.

Aiheeseen liittyvää

  1. Kritiikki voimistuu: Suomen varautumista koronaan pidetään liian lepsuna – "Tästä tulee väistämättä jo nyt tragedia, mutta mittakaavaa voisi vielä yrittää pienentää"
    12.3.2020 12:02

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut