Osaatko laulaa hyvin? – Triplan musiikkimuseossa etsitään lahjakkuuksia

toimitus

Seinäjoen Tangomarkkinoiden yhteydessä järjestettäviin Satumaa- ja Tangoseniori-laulukilpailuihin etsitään laulajia kauppakeskus Triplan musiikkimuseo Famessa järjestettävässä esikarsinnassa 21. maaliskuuta. Satumaa-laulukilpailu järjestetään neljännentoista ja Tangoseniori-laulukilpailu yhdettätoista kertaa, kerrotaan tiedotteessa.

Satumaa-laulukilpailussa on kaksi sarjaa: tangojuniori-sarja 8–12-vuotiaille ja tangonuori-sarja 14–17-vuotiaille. 13-vuotiaat saavat valita sarjan, johon osallistuvat. Tangojuniori-sarjassa lauletaan lastenlauluja ja iskelmiä, tangonuori-sarjassa iskelmiä ja tangoja. Laulukilpailussa lauletaan suomenkielisiä lauluja ja Satumaa-laulukilpailussa on koko kisan ajan kareokesäestys.

– Tangonuori-voittajista tangokuningattaren tittelin ovat voittaneet Erika Vikman ja Aino Niemi, Suomalaisen tangon satumaa ry:n puheenjohtaja Ilmari Ylä-Autio kertoo tiedotteessa.

Tangoseniori-laulukilpailu tarjoaa varttuneimmille laulajille foorumin, jossa voi esittää osaamistaan ja jonka kautta on mahdollisuus julkiseen esiintymiseen ja oman uran luomiseen ja edistämiseen. Kilpailussa on kaksi sarjaa, tangoseniori 45+ ja tangoseniori 65+. Tangoseniori-laulukilpailussa lauletaan tangoja.

Satumaa- ja tangoseniorilaulukilpailuun ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy netistä sivulta suomalaisentangonsatumaa.fi. Ilmoittautumiset on jätettävä vähintään viikkoa ennen esikarsintaan osallistumista.

Helsingin esikarsintojen lisäksi kevään aikana järjestetään esikarsinnat Kouvolassa, Salossa, Oulussa, Seinäjoella, Äänekoskella ja Nokialla. Kilpailun järjestää Suomalaisen tangon satumaa -yhdistys. Finaalit järjestetään yhdessä Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tangomarkkinat houkutteli 111 000 tangofania juhlimaan – ensi vuoden liput tulivat jo myyntiin 15.7.2019 18:15
  2. "Oopperasta heavyyn" – Tangokuningas Johannes Vatjuksella erittäin laaja ääniala 14.7.2019 10:26
  3. Tuore tangokuningatar Pirita Niemenmaa: "Tango merkitsee minulle melkein kaikkea" 14.7.2019 9:55
  4. Espoolaisessa studiossa tehtiin suosituimmat karaokelaulut uusiksi – arvaa mitä tapahtuu, jos laulat kuin Rauli Badding 18.12.2019 17:00
  5. Triplan upouusi hotelli saa pian uuden kilpailijan – entisestä oman ketjun hotellista Pasilassa 15.1.2020 11:12
  6. Vuoden viimeisenä päivänä 20 000 vierailijan raja rikkoutui Musiikkimuseossa 1.1.2020 10:47

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut