Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Vantaan Sanomat muutti uusiin tiloihin – mediakeskittymässä työskentelee noin sata media-alan ammattilaista

Vantaan Sanomien toimitus on muuttanut takaisin Tikkurilan seudulle parinkymmenen vuoden jälkeen.

Muuttokuorma Veromiehessä sijaitsevalta Rälssitieltä uusiin tiloihin kuljettiin tällä viikolla.

– Olemme innoissamme uusista toimitiloistamme Jokiniemessä, Dixin kyljessä, Vantaan Sanomien päätoimittaja Mia Lindström sanoo.

– Uusien, keskeisellä paikalla sijaitsevien tilojen myötä olemme entistä paremmin Vantaan Sanomien lukijoiden tavoitettavissa, hän lisää.

Väritehtaankatu 8:ssa sijaitsevassa uudessa toimituksessa työskentelee jatkossa myös muun muassa kaupunkilehti Helsingin Uutiset, Etelä-Suomen Median hallintoa, Mediatalo Keskisuomalaisen aikakausilehtiryhmän ammattilaisia sekä muita konsernin toimintoja.

– Odotan innolla, minkälaiseksi arki uusissa tiloissa muodostuu, kun saman katon alla työskentelee noin sata media-alan ammattilaista, Lindström sanoo.

Myös Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala iloitsee uudesta mediakeskittymästä. Toimituksen sijainti keskeisellä paikalla radan varressa mahdollistaa Kannalan mukaan nopean ja sujuvan liikkumisen.

– Tikkurila on oiva koti Vantaan Sanomille. Nyt olemme vahvasti kasvavan kaupungin sydämessä, mikä tiivistää suhdettamme niin lukijoihin kuin päättäjiinkin. Vantaan Sanomat on Suomen parhaita ja arvostetuimpia kaupunkilehtiä, Kannala kertoo.

Kannala uskoo uuden tilaratkaisun vahvistavan Vantaan Sanomien brändiä entisestään.

– Mediatalo Keskisuomalaisen kannalta puolestaan on erittäin mielenkiintoista, että Etelä-Suomen Media, valtakunnallinen suurasiakasmyyntimme MEKS ja Mäkelänkadulla aiemmin työskennellyt aikakauslehtiryhmämme muuttavat saman katon alle. Uskon, että saamme tästä paljon synergiaa ja päivittäinen yhteistyö tiivistyy, Kannala sanoo.

– Esimerkiksi ruoka- ja juomabisneksen ammattilaisten oma lehti Aromi järjestää vuosittain arvostetun PRO-gaalan. Nyt pääsemme saman katon alle näiden huippuammattilaisten kanssa ja voimme oppia paljon myös Vantaan Sanomien tapahtumia ajatellen, hän jatkaa.

Etelä-Suomen Media vuokraa noin 1 200 neliön tilat Spondalta. Uudet tilat sijaitsevat rakennuksen 4. kerroksessa.

Samassa rakennuksessa toimii jo muun muassa Forenomin hotelli.

Vantaan Sanomat järjestää uusissa tiloissa avoimet ovet kevään aikana.

Lue lisää: Vantaan Sanomat muuttaa Jokiniemeen ensi keväänä – Dixin viereen syntyy mediakeskittymä