Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

James Bluntin esiintyminen Tampereella piti perua – Vantaan konsertin järjestäjä: "Olisi ilman muuta syönyt Myyrmäen konsertin lipunmyyntiä"

Briteistä tuleva megatähti James Blunt esiintyy kesällä Oulussa ja Vantaalla, mutta tähden esiintyminen Tampereella piti perua sopimuksiin sisältyvistä syistä.

Bluntin Tampere-talon ja Oulun konserteista tuli tieto vasta viime viikolla, Vantaalle tulo sinetöitiin jo viime vuoden lopulla ja lippuja konserttiin on myyty joulukuun 17. päivästä lähtien.

Tampereen konsertista syntyi sopimusongelma maantieteellisistä syistä. Paikkakunta olisi Vantaan konserttijärjestäjien näkökulmasta ollut liian lähellä, toisin kuin Oulu.

– Meille tuli viime viikolla täysin puskista median kautta tämä toisen promoottorin julkaisema tieto Bluntin Tampereen ja Oulun konserteista, Vantaan konserttia järjestäneen Loud n’ Live Promotions Oy:n toimitusjohtaja, promoottori Kalle Keskinen kertoo.

– Artistin agentilla oli ilmeisesti lyhyt muisti, kun oli mennyt nämä uudet keikat lupaamaan, hän päättelee ja sanoo, että Myyrmäen isosta konsertista sovittaessa tällaista mahdollisuutta ei sopimukseen kuulunut.

– Tampereen konsertti ilman muuta söisi Myyrmäen konsertin lipunmyyntiä.

Blunt olisi esiintynyt Tampere-talossa 5. kesäkuuta, Myyrmäen stadionkonsertti on 7. kesäkuuta.

Oulun konsertti on 6. kesäkuuta.

– Heti kun saimme tietää näistä muista konserteista, olimme artistin agenttiin yhteydessä. Vetosimme sopimukseemme sekä asiasta käytyihin sähköpostikeskusteluihin. Lopulta sieltä ehdotettiin, että he peruvat Tampereen konsertin ja sovimme, että Oulun tapahtuman he voivat pitää, koska se ei vaikuta Myyrmäkeen.

Keskisen mukaan vastaavia tilanteita tapahtuu vähän.

–  Onneksi olemme silti vuosien saatossa ja kantapään kautta tulleet tarkoiksi sopimuksien kanssa. Pitää huolehtia, että niistä löytyy kaikki, hän toteaa.

– Loppu hyvin, kaikki hyvin. Liput Myyrmäkeen liikkuvat tosi hyvin, promoottori kuittaa.