Mihin rakennetaan Koillis-Vantaan uimahalli? Mielipiteensä voi kertoa verkkokyselyssä

LIIKUNTAPAIKKA Vantaalla on kiikarissa neljä vaihtoehtoista sijoituspaikkaa Korsossa, Metsolassa ja Asolassa.

Koillis-Vantaalle, Korsoon, Metsolaan tai Asolaan, rakennetaan kauan odotettu uusi uimahalli, jonka parasta sijoituspaikkaa etsitään asukkaita kuunnellen.

Kaupungin ja konsultin selvityksen perusteella uimahallille on löydetty neljä sopivaa paikkaa, joista pitäisi valita. Ne ovat Urpiaisentie 5–7 lähellä Korson pohjoista kiertoliittymää, Minkkitie 8 Metsolassa, josta puretaan parhaillaan valmennustalo Valon entisiä tiloja sekä alue Elmontie tuntumassa ja Hagsberginhaka Asolanväylä 33:ssa. Kaksi viimeksi mainittua sijaitsevat Asolassa.

Sijaintipäätöksen tueksi kaupunki toivoo vantaalaisten mielipiteitä, mikä ehdotetuista sijainneista palvelisi heitä parhaiten. Siihen voi vasta verkkokyselyssä, joka on auki 20. helmikuuta asti.

Uimahallista pidetään myös esittely- ja keskustelutilaisuus kaupungintalon valtuustosalissa (Asematie 7) keskiviikkona 13. helmikuuta kello 18– 20. Tilaisuudessa esitellään sijainnista tehtyä selvitysluonnosta ja asiantuntijat vastaavat kysymyksiin.

Tilaisuuteen on kaikille avoin eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Kahvitarjoilua alkaa kello 17.30.

Päätös uuden uimahallin sijainnista tehdään ensi kesään mennessä ja uimaan siellä pitäisi päästä 2024. Korson vanha ja pieni uimahalli puretaan samassa yhteydessä kuin Korson koulu.

Lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut