Nuorisokoti tulee vuokralaiseksi Myyrinkodin vanhustenkeskukseen

Kaupunki vuokraa Myyrinkodin toisesta kerroksesta tilat Kalliolan nuorisokodille. Tilat ovat olleet tyhjillään. Arkisto/Armi Suojanen

Armi Suojanen

Korson suuralueella toimiva Matarin nuorisokoti laajentaa toimintaansa Myyrmäkeen. Nuorisokotia pitävä Kalliola Oy vuokraa kaupungilta noin 570 neliömetrin tilat Myyrinkodin vanhustenkeskuksen toisesta kerroksesta 1. helmikuuta alkaen.

Nuorisokoti järjestää sijaishuoltoa vantaalaisille nuorille, jotka eivät voi asua kotona ja joita ei voida hoitaa tukipalveluilla tai perhehoidossa.

Myyrinkodista on vapautunut tilaa eikä vanhus- tai vammaispalveluilla ole niille käyttöä. Vielä lisää tilaa vapautuu, kun Myyrmäen uusi palvelukeskus valmistuu Myyrinkodin viereen ensi syksynä.

Matarin nuorisokodissaon seitsemän paikkaa ja setarjoaa sijaishuoltoa sijoitetuille 13–17 -vuotiaille nuorille. Tarvittaessa nuorisokodista saajälkihuoltoa kunnes nuori täyttää 21 vuotta.

Kalliola Oy on Kalliolan Setlementti ry:n kokonaan omistama yhtiö ja toimii setlementtiarvojen ja yhteiskunnallisen yrityksen toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Aiheeseen liittyvää

  1. Nuorille tehty mediakysely yllättää: Omiin vanhempiin luotetaan enemmän kuin kavereihin, tubettajiin tai tiedotusvälineisiin 28.1.2019 6:00
  2. Poliisi toppuuttelee huolia Myyrmäen levottomuuksista: Alueen turvallisuustilanne ei ole juurikaan muuttunut eikä siellä ole nuorisojengejä 29.12.2018 9:00
  3. Nuorisotalon joukkotappelu Vantaalla: jatkossa nuoret seulotaan jo ovella entistä tarkemmin 17.12.2018 11:35

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut