Veikkaus lopettaa 50 vuotta vanhan perinteen – 400 työntekijää saa potkut

Veikkaus aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, joiden piirissä on 1 300 henkilöä. Veikkauksen henkilöstömäärä on noin 2 000. Arvioitu henkilöstövähennys on noin 400 henkilöä.

Irtisanomiset liittyvät Veikkauksen suunnitelmiin lopettaa pelipöytätoiminta ravintoloissa. Pelipöytiä Veikkauksella on tällä hetkellä 187. Ensimmäinen pelipöytä tuli ravintolaan Suomessa 50 vuotta sitten.

Noin puolet yhteistoimintaneuvottelujen piiriin kuuluvasta henkilöstöstä työskentelee pääkaupunkiseudulla ja loput muualla Suomessa. Irtisanottavista suurin osa on osa-aikaisia.

Pelipöytätoiminnan lakkauttamisen lisäksi myös muun muassa asiamiesmyynti- ja ketjuyhteistyötä suunnitellaan uudelleenorganisoitavaksi. Uudistuksilla tavoitellaan toiminnan tehostamista.

– Huolehdimme Veikkauksen tulevaisuudesta kiristyvässä digitaalisessa kilpailutilanteessa, sanoo toimitusjohtaja Olli Sarekoski yhtiön tiedotteessa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut