Liikuntapomo kommentoi PK-35 Vantaan vaikeuksia – "Helsinkiläisseurat imevät huomion"

Palloliiton liigalisenssikomitea hylkäsi Naisten Liigassa pelaavanPK-35 Vantaan lisenssihakemuksen

PK-35 Vantaa on korkeimmalla sarjatasolla pelaava vantaalainen jalkapallojoukkue ja voitti Naisten Liigan viime kaudella. Vantaan kaupunki on yksi joukkueen kumppaneista.

Vantaan liikuntatoimenjohtaja Veli-Matti Kallislahti on tietoinen lisenssihakemuksen hylkäämisestä.

– Olen ymmärtänyt, että kyseessä oli dokumentaatioasia, toteaa Kallislahti.

Liigalisenssikomitean puheenjohtaja totesi aiemmin Vantaan Sanomille PK-35 Vantaan toimittaneen lisenssikomitealle myöhässä talouteen liittyviä asiakirjoja, joissa on ristiriitaisuuksia.

PK-35 Vantaan kotikenttä on Myyrmäen jalkapallostadion. Sama kenttä on ollut myös VanPa:n, Atlantis FC:n, AC Allianssi:n sekä PK-35 Vantaa miesten edustusjoukkueen kotikenttä. Kaikkien neljän seuran tarina on päättynyt kurjasti. Onko Myyrmäen stadion epäonnen näyttämö?

– Ei siinä kentässä ole mitään vikaa, mutta toimintaympäristö ei Vantaalla ole jalkapalloseuralle ehkä paras mahdollinen, vastaa Kallislahti.

Myös muutoksilla on Kallislahden mukaan oma osuutensa siihen, etteivät yleisö ja kumppanit sitoudu seuran kannattamiseen.

– Seurojen ja kaupungin nuoruus voivat näkyä tässä. Jollain pienillä paikkakunnilla ollaan sitouduttu pitkään samaan seuraan.

Pääkaupunkiseudullanäkyy Kallislahden mukaan myös se, että helsinkiläisseurat imevät paljon huomioita.

– Muissa kaupungeissa on sitten vaikeampi lyödä läpi. Samahan näkyy myös Espoossa.

Se, miten kaupunki PK-35 Vantaan kumppanina tulee reagoimaan siihen, jos joukkue jää ulos liigasta, on Kallislahden mukaan vielä avoinna.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut