Pakotettu anaaliseksi toi miehelle ehdollisen tuomion Vantaalla – MTV: Naisystävä nyyhkytti ja oli peloissaan

Vantaan käräjäoikeus on tuominnut väkisin suoritetusta peppuseksistä ehdollista vankeutta. –  Sirkku Aalto / arkisto

toimitus

Vantaan käräjäoikeus on tuominnut miehen puoleksi vuodeksi ehdonalaiseen vankeuteen tämän oltua naisystävänsä kanssa anaaliyhdynnässä. Nainen ei tämän lajin yhdyntää olisi halunnut. Asiasta kertoi MTV

Pariskunta harrasti seksiä, jolloin mies ehdotti yhdyntää peräaukkoon. Nainen ei halunnut, mutta tästä huolimatta mies laittoi liukuvoidetta ja työntyi naiseen.

Nainen lamaantui ja mieslopetti, kun nainen ei nauttinut teosta, vaan nyyhkytti ja oli peloissaan. Naisen mukaan touhu oli hänelle kivuliasta.

MTV:n mukaan miehen syytettiin käyttäneen teossa myös väkivaltaa pitäen naista paikallaan ja käyttäneensä tämän pelkotilaa hyväkseen. Näistä ei oikeuden mukaan kuitenkaan ollut näyttöä.

Tuomiossa oikeus totesi, että molemmat osapuolet kertoivat yhdynnän aloitetun toisen haluttomuudesta huolimatta. Vantaalaismies tuomittiin puolen vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen raiskauksesta, kertoo MTV.

Mies määrättiin korvaamaan naiselle 1500 euroa henkisestä kärsimyksestä ja 500 euroa kivusta ja särystä. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki Business Vantaa

Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut