Aviapoliksen helikopterilentäjien koulutuskeskus ryhtyy vuokralaiseksi tiloihinsa

Coptersafetyn huoltopäällikkö Toni Rönnberg esittelee helikopterisimulaattoria. Arkisto/Johanna Erjonsalo

Armi Suojanen

Helikopterilentäjiä Vantaan Aviapoliksessa kouluttavan Coptersafety Oy:n koulutuskeskuksen tilat myydään kiinteistöliiketoimintaa harjoittavalle Conficap Oy:lle ja Coptersafetystä tulee tilojen vuokralainen.

Kiinteistön myy joukko suomalaisia yksityishenkilöitä, jotka toimivat helikopterilentäjien koulutusalalla. Conficapilla on toimitilat Tikkurilassa ja se on Onnisen suvun perheyhtiö, joka syntyi, kun Onvest Oy jaettiin kahteen perustettuun yhtiöön.

Coptersafetyllä on käytössään hiljattain laajennetut 3 200 neliömetrin koulutustilat Pyhtäänkorventiellä Koulutuskeskuksessa on simulaattorihalli ja modernit toimistotilat, joita voi muunnella erilaisiin tarkoituksiin. Tontilla on vielä käyttämätöntä rakennusoikeutta.

Coptersafety Oy:n toimitusjohtaja Christer Niemi sanoo tiedotteessa, että he edellyttävät vuokranantajalta liiketoimintansa erityisvaatimusten ymmärtämistä ja kansainvälisen asiakaskuntansa tarpeita. Conficapista löytyi juuri sellainen.

Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä puolestaan toteaa, että koulutuskeskuskiinteistön omistajana Conficap haluaa tukea Coptersafetyn "ainutlaatuista ja kansainvälisesti tunnustettua liiketoimintaa”.

Coptersafetyn toiminta Suomessa on ainutlaatuista. Helikopterilentäjät tulevat koulutukseen ulkomailta.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tällaista ei ole muualla Suomessa – Ulkomaiset kopterilentäjät treenaavat Vantaalla
    29.10.2016 6:15

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut