Manta-koira odottaa lukijoita Martinlaaksossa

Lukukoira on kärsivällinen kuuntelija. Manta-koira kuuntelee lukijoita Martinlaakson kirjastossa. Martinlaakson kirjasto

toimitus

Lukukoiratoiminta jatkuu Martinlaakson kirjastossa tammikuussa ja Kennelliiton kouluttama lukukoira Manta on pelkkänä korvana pienten lukijoiden lukemille tarinoille.

Lukuhetket pidetään kirjastossa tiistaisin kello 14–16.

Yksi lukuhetki kestää enintään 15 minuuttia ja tuokio varataan etukäteen joko kirjaston infotiskiltä tai puhelimitse 043 8250 909. Kirjastossa voi myös käydä kysymässä, olisiko vapaita lukuaikoja.

Koiralle lukemalla voi harjoitella ääneen lukemista, sillä se on kärsivällinen kuuntelija eikä lukemista tarvitse jännittää. Koiralle voi lukea mukaan otettua kirjaa tai valita mieleisen kirjaston kirjoista. Lukukoiran emäntä on mukana lukuhetkessä ja alle kouluikäisellä pitää olla aikuinen mukana.

Lukukoira on lukukaveri, ei leikkikaveri, joten lukuhetkeen rauhoitutaan. Lukukoirat pitävät silityksestä, mutta kannattaa kysyä lemmikin omistajalta ensin lupa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Lukukoirien koulutus alkaa ensi vuonna – tällainen karvaturri sopii tehtävään
    16.11.2016 17:58

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut