Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

5 miljoonan tappio viime vuonna – Hobby Halliin yt:t, koskevat koko henkilökuntaa

Kuluttajatavarakauppa Hobby Hall aloittaa yt-neuvottelut tuotannollisista, taloudellisista ja toimintojen uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä. Neuvottelut koskevat yhtiön koko Suomen henkilökuntaa. Yhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 74 henkilöä.

Hobby Hall on tehnyt tappiota jo pitkään. Viime vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 40,2 miljoonaa euroa ja liiketappio noin5 miljoonaa euroa. Yhtiö ennustaa merkittävää tappiota myös kuluvan vuoden osalta. Hobby Hall on kuulunut SGN Groupiin vuoden 2017 alusta alkaen.

– Olemme tehneet kovasti töitä sen eteen, että saisimme Hobby Hallin kannattavaksi. Valitettavasti emme ole tässä kuitenkaan onnistuneet. Käymme nyt tarkasti läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot, jotta toimintaa voidaan jatkaa kannattavasti, sanoo Hobby Hallin toimitusjohtaja Stefan Nieminen

Verkkokauppaan keskittyvälläHobby Hallilla on myymälä myösVantaan Tammistossa. Myymälässä oli tänä syksynäpitkään kestänytloppuunmyynti, jonka jälkeen myymäläoli muutamien päivien ajan kiinni. Myymälä avattiin uudestaan outlet-myymälänä.

– Suurin osa Tammiston kauppatien myymälästä on muutettu outlet-myymälän konseptin mukaiseksi, Nieminen jatkaa.

Hobby Hallilla on Tammiston myymälän lisäksi outlet-myymälä Kouvolassa.

Hobby Hall on vuonna 1962 perustettu kotimainen yritys, jonka valikoimaan kuuluu tunnettuja merkkituotteita erityisesti kodin ja vapaa-ajan alueelta. Vuoden 2017 alusta Hobby Hall siirtyi osaksi suomalaista SGN Group -konsernia, ja runsaat vuotta myöhemmin siihen yhdistyi Viron suurin verkkokauppa Hansapost.

Juttua muokattu 5.12.2018 kello 14.14: Lisätty tieto Vantaan Tammiston myymälän tilanteesta.