Lentoaseman katseluterassi on taas avoinna

Terassilla voi katsella ja valokuvata lentokoneita. Etualalla näkyy terminaalin laajennustyömaa ja taustalla kiitoradat. Armi Suojanen

toimitus

Helsinki-Vantaan lentoaseman näköalaterassin remontti on valmistunut ja sisä- sekä ulkoterassille pääsee jälleen katsomaan lentokoneita. Terassilta on näkymät kiitotie 1:lle ja 2:lle, asematasolle ja koneiden rullaus- sekä pysäköintipaikoille.

Katselutasanteen sisätiloissa on valokuvanäyttely Helsinki-Vantaan historiasta ja nykypäivästä. Sieltä löytyy myös näyttö saapuvista ja lähtevistä lennoista.

Näköalaterassi sijaitsee toimistorakennuksessa noin 150 metrin päässä terminaali 2:sta (Lentäjäntie 1 C-porras). Paikalle löytää opasteiden avulla ja hissillä pääsee rakennuksen viidenteen kerrokseen, josta kävellään yksi kerros ylemmäs.

Lastenvaunuja tai rattaita ei voi viedä hissillä terassille. Ne on jätettävä sisäänkäynnin ulko-ovelle. Toistaiseksi terassille ei pääse myöskään pyörätuolilla.

Ulkoterassi on suljettu talvisin, kun siellä on jäätä. Lentokoneita voi silti katsella näköalatasanteen sisätiloissa.

Katseluterassi on avoinna joka päivä kello 7–22.

Aiheeseen liittyvää

  1. Lentoasema on kasvanut Vantaan tahdissa – katso kuvasta, miltä lentoasema näytti 1950-luvulla
    12.8.2018 8:35

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut