Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MTV: Maajussit saivat rukkaset ja morsiamet rakastuivat toisiinsa tulisesti – "Oltiin vähän puulla päähän lyötyjä"

Maajussille morsian -ohjelman todellinen rakkaustarina on syntynyt tänä vuonna ohjelman kulisseissa, kertoo MTV

Rakastunut pari on yllättävä, sillä lempi leiskuu nyt ohjelman morsianehdokkaiden välillä.

MTV:n mukaan Maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka ja maajussi-Antti-Jussin ehdokas Juulia tapasivat toisensa Naantalin treffiviikonlopun aikana, ihastuivat ja rakastuivat.

Pari kertoo huomanneensa välittömän kemian toistensa välillä, mutta kesti jonkin aikaa ennen kuin he myönsivät, että kyse on ihastumisesta.

– Siitä, että siihen viereen paukautettiin semmoinen ihminen. On tragikoomista, että kumpikin tuli tapaamaan miestä ja sitten löytyikin elämän nainen. Onhan se hämmentävää. Itsekin oltiin vähän puulla päähän lyötyjä. Vähän piti sulatella, Juulia sanoo MTV:lle.

– Kun me käveltiin siellä rannalla kahdestaan ensimmäisenä päivänä ja puhuttiin läpi koko elämämme, sitä hakeutui koko ajan toiseen kiinni. Käveltiin ihan kiinni toisissamme, kunnes ajatteli, että hetkinen, eihän tämä nyt sovi. Mehän emme tunne toisiamme. Sitten otettiin taas joku puolitoista metriä etäisyyttä ja olimme minuutin päästä taas kiinni! hän jatkaa MTV:n haastattelussa.

Henriikan mukaan ohjelman kuvauksissa farmiviikko oli hankala, ja lisää piinaa tuli, kun Mauno päätyi valitsemaan hänet vastoin Henriikan toiveita. Maunolla itsellään ei ollut tunteita ketään morsianehdokastaan kohtaan, ja Henriikan tunteet olivat kaverilliset.

Myös Antti-Jussi olisi MTV:n mukaan halunnut jatkaa Juulian kanssa, mutta nainen kertoi miehelle, ettei ole kiinnostunut tästä.

Kun farmiviikko tuli päätökseensä, Juulia ja Henriikka huokaisivat helpotuksesta. He asuvat nyt kaukosuhteessa, ja lomat ja viikonloput he ovat viettäneet yhdessä.