Kymmenestä Lidlistä voi pian ostaa myös irtokarkkeja – täällä pääset valitsemaan namuja ensimmäisenä

Lidl tuo irtokarkit myymälöihinsä. Kuvituskuva. Arkistokuva

Tero Vähämäki

Lidl on tuomassa valikoimiinsa irtokarkkeja. Irtonamut tulevat myyntiin aluksi kymmenessä eri myymälässä.

Ensimmäisen irtonamuja voi ostaa Espoon Mikkelän Lidlissä jo tämän viikon loppupuolella. Muihin myymälöihin irtokarkit saapuvat vaiheittain.

Elokuun lopulla irtokarkit saapuvat Espoon Niittykummussa ja Isossa Omenassa sekä Heinolassa ja Naantalissa sijaitseviin myymälöihin. Syyskuun alussa irtokarkit on tarkoitus tuoda Helsingin Pitäjämäkeen ja Graniittitaloon, Espoon Selloon, Kirkkonummelle ja Loimaalle.

Lidlin irtokarkit toimittaa Cloetta Suomi. Lidlien valikoimaan tulee noin sata eri makeista, kuten Sirkus Aakkoset, Center Original, Polly Original ja Mato.

Cloettan liiketoimintajohtaja Titta Tuokko kertoo etenkin viinikumien, eli hedelmämakeisten olevan suomalaisten suosiossa vuodesta toiseen.

– Toiseksi parhaiten suomalaisille maistuvat suklaat ja sen jälkeen toffeet, lakritsit ja salmiakit. Kovimmassa nousussa on ollut suklaa ja myös kirpeiden hedelmämakeisten kulutus on kasvanut.

Lidl Suomen osto-osaston johtaja Thomas Heinrichs kertoo, että irtokarkkien viimeiset viisi vuotta nousussa ollut suosio sai yhtiön tarttumaan uuteen konseptiin.

– Testaamme myymälöissämme jatkuvasti uusia konsepteja ja tuotteita, jotta voimme parhaiten vastata asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Irtokarkit kuuluvat yhä useammin suomalaisten herkkuhetkiin, Heinrichs kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.