Kivistön tietyömyllerrykset jatkuvat: Kaista pois käytöstä ja osa katua suljetaan

Tietyöt muuttavat kulkemista Kivistön keskustassa. Kuvituskuva. Arkisto/Tanja Kuisma

Armi Suojanen

Tietöiden eteneminen muuttaa kulkemista Kivistön keskustassa. Torstaina Tikkurilantien liikenne on ohjattu yhdelle kaistalle kahden sijasta Hämeenlinnanväylän ja Keimolantien välillä. Tälle välille rakennetaan neljä kaistaa kahden sijaan.

Maanantaina 13. elokuuta suljetaan liikenne Vantaankoskentieltä Mestarintien ja Syväkiventien väliseltä osuudelta. Vantaankoskentietä siirretään lounaaseen päin ja tietöiden ajan korvaavat kulkureitit kulkevat Keimolantietä ja Radioasemantietä.

Vantaankoskentien ja Tikkurilantien liittymään rakennetaan uusi alikulku jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Myös Tikkurilantien pohjoispuolelle Keimolantien ja Hämeenlinnanväylän väliselle osuudelle sekä Tikkurilantien eteläpuolelle Vantaankoskentien ja Keimolantien väliin tehdään kävely- ja pyöräilytiet.

Tikkurilantien tuntumassa rakennetaan myös kahta uutta katua, Korundikatua ja Korundiporttia. Lisäksi Topaasiaukiolla tehdään muutoksia.

Tietyöt saadaan valmiiksi ensi vuoden loppuun mennessä.

Aiheeseen liittyvää

  1. Kivistön kirkko aiotaan remontoida ja ympäristöön rakentaa asuntoja
    17.6.2018 8:45

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut