Myyrmäkeläinen Ilari Hämäläinen julkaisi voimabiisin – kiertää kesälavoja Kaija Koon kanssa

Myyrmäkeläinen muusikko Ilari Hämäläinen julkaisi viime viikolla uuden singlen. Kultainen hetki -kappaletta Hämäläinen kuvaa voimabiisiksi, joka summaa sen hetken, kun ihminen oivaltaa, että asioita ei ole pakko tehdä.

– Me kehittelemme itsellemme kaikenlaisia pakkoja elämäämme, uraan, rakkauteen, uskontoon, elintapoihin ja vaikka mihin. Nämä muuttuvat välillä synkiksi ja painostaviksi asioiksi, jotka vetävät meitä alas elämässämme ja kuluttavat kaikki energiamme, Hämäläinen kertoo tiedotteessa.

– Kultainen hetki on se oivalluksen tuokio, kun tajuaa, ettei ole pakko ja uskaltaa päästää irti. Se on usein pelottava, mutta samalla voimaannuttava ja vapauttava, hän jatkaa.

Vuoden 2016 The Voice of Finland -ohjelmasta tuttu Hämäläinen kiertää tänä kesänä keikkalavoja yhdessä Kaija Koon kanssa. Kaksikko nähdään Vantaalla Tikkurila Festivaalilla 20. heinäkuuta.

Syksyllä Hämäläinen nähdään jälleen myös Kirka – Hetki lyö -musikaalin pääroolissa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut