Helsingin uusin sakkorysä tuotti 649 salamanvälähdystä – "Poliisi jatkaa tietyömaiden valvontaa"

Poliisi valvoo tehostetusti nopeuksia Helsingin tietyömailla. Poliisi

Aapo Siippainen

Poliisi on valvonut liikenteen nopeuksia Lahdenväylän päässä Koskelantien sillan kohdalla.Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein kertoo Twitterissä,että neljän päivän lopputuloksena oli 649 salamanvälähdystä.

Samalla ylikomisariomuistuttaa, että poliisi jatkaa tietyömaiden nopeusvalvontaa. Vinkkinä Pasterstein mainitsee Mechelininkadun ja Paciuksenkadun, jossa on käynnissä isot tietyöt.

Koskelantiellä nopeusrajoitukseksi on laskettu 30 km /h. Myös kaistoja on vähennetty. Risteyssillan peruskorjaus valmistuu joulukuussa 2018.

Lahdenväylän päässä Koskelantien sillan kohdalla valvottu lupausten mukaisesti nyt neljänä päivänä. Lopputuloksena 649 salamanvälähdystä. Poliisi jatkaa tietyömaiden nopeusvalvontaa. #Helsinki#Paciuksenkatu#Mechelininkatu Ei sakoille - kyllä liikenneturvallisuudelle! pic.twitter.com/bqjOzpQhUH — Dennis Pasterstein (@DPasterstein) 30. toukokuuta 2018

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.