Mielipide: Nuoret tupruttelevat puskissa opistotalon ja Dixin liepeillä – "Olisi kai hyvä pysytellä vain niissä energiajuomissa"

Pitäisikö nuorten nauttia suosiolla vaikka energiajuomia, eikä poltella sätkiä piilossa pusikoissa, kirjoittaja toteaa mielipidekirjoituksessaan.

toimitus

On mukavaa, että on paikkoja, joissa hengailla. Mutta tuo sätkien tupruttelu pusikoissa ja kentän kulmalla lienee vähän huonompi juttu, toteaa kirjoittaja.

Pitäisikö olla huolissaan nuorisosta, joka polttelee jotain muuta kuin tupakkaa Lummetien opistotalon hiekkakentän laitamilla?

Osa porukasta viihtyilee kirjaston ja Dixin liepeillä, ja sehän on mukavaa, että on paikkoja, joissa hengailla. Mutta tuo sätkien tupruttelu pusikoissa ja kentän kulmalla lienee vähän huonompi juttu.

Nuoret ovat alaikäisiä, mutta harvoin tupakkaa polteltaisiin noin piilossa, sätkä kiertää kaverilta toiselle ja sitä rataa. Olisivatkohan heidän vanhempansa huolissaan, jos tuo tapa olisi heidän tiedossaan?

Joskus on opetettu, että meidän aikuisten tulee katsoa hieman muidenkin lasten ja nuorten perään. Muunlaista häiriötä nuoret tuskin ovat aiheuttaneet, mutta ennen kuin tuollaiset sätkät laillistetaan, niin olisi kai hyvä pysytellä vain niissä energiajuomissa.

Eräs mies

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut