Ideat sinkoilevat ja tanssijalat vipattavat Myyrmäen Colosseumissa – tyhjä konttorihalli muuttuu teknoluolaksi

Myyrmäen Colosseum toimii tapahtuman näyttämönä. Arkisto/Armi Suojanen

Tuomas Massinen

Ideat sinkoilevat Myyrmäen Colosseum-toimistotalossa 5. toukokuuta.

Tuolloin Helsingin yliopiston Tilapioneerit-projektikurssi järjestää talossa kaikille avoimen kaupunkitapahtuman kello 11–18.

M.Y.Fest on kokeellinen ja maksuton tapahtuma, jossa yleisö voi kokea ja luoda uutta kaupunkikulttuuria.

Päivän aikana pohditaan esimerkiksi, miten tyhjiä tiloja voidaan ottaa uudelleen käyttöön kekseliäästi. Ohjelmassa on myös Euphoria Borealis ry:n lyhytelokuvanäytös, jonka teemoina ovat monikulttuurisuus, kaupunki ja lähiö.

Illalla nostetaan sitten tanssijalkaa, sillä päivän ohjelmaan kuuluvat tanssiaiset. Kaupunkikulttuuriyhdistys Kaupungin Kaiku haluaa lujittaa Tanssit 2.0 -tapahtumallaan sukupolvien välistä yhteisöllisyyden tunnetta.

– Tapahtuman ydinajatuksena on tuoda samaan tilaan kaupunkilaisia eri ikäluokista ja löytää heidän välilleen yhteisiä nimittäjiä tanssin ja musiikin kautta, kuvailee yhdistyksen vastaava tuottaja Elska Kolu

Colosseumin iso konttorihalli muuttuu tanssilavaksi, discoksi ja teknoluolaksi kello 20–04. Iltaklubiin on vapaa pääsy, mutta ikäraja on 18 vuotta.

Väkeä tanssittavat Vaskivuori Big Band, Vaskivuoren lukion tanssiorkesteri, Discobändi Armadillo, Ilkka S, Maanalaisen Radion Kitkatone & Man Jorge. Pienessä musiikkitilassa kuullaan Satoin & ystävien esittämää live-ambientmusiikkia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut