Mielipide: Lidl tuo tervettä kilpailua Vantaanlaaksoon – "Nykyinen paikka on vettynyt maapläntti, jota on korkea aika hyödyntää"

Kyseinen paikka Vantaanlaaksossa on tyhjillään oleva, vettynyt maapläntti, jota on korkea aika hyödyntää, kirjoittaja lataa.

Vantaanlaaksoon suunniteltu Lidl tuo tervettä kilpailua alueelle, jota hallitsevat K- ja S-kaupat. Yrityksen omistuspohjalla ei pitäisi globaalissa maailmassa olla minkäänlaista merkitystä.

Ja jos olen ymmärtänyt oikein, kyseinen yritys tarjoaa nuorille urapolun, jollaista kilpailijoilla ei ole ohjelmissaan. Tuotevalikoimassa on kasvava määrä kotimaisia tuotteita, joitten myynnillä on merkitys kustannusten kanssa kilpaileville tuottajille.

Satakielet ja hulevedet tuntuvat keinotekoisilta väitteiltä. Meillä on jo Mätäoja, josta saisi loistavan ulkoilureitin, mutta se rauhoitettiin halavasepikälle. Kaavoittavatko Vantaata liito-oravat ja valkoselkätikat? Pitäisikö aluearkkitehdit panna viralta?

En ole vielä havainnut yhtään Lidliä, joka olisi jättänyt omat toimitilansa tyhjilleen. Nyt kyseinen paikka on sen sijaan tyhjillään oleva, vettynyt maapläntti, jota on korkea aika hyödyntää.

Vai pitääkö vantaanlaaksolaisille jättää suojavyöhyke oma reservaattinsa ympärille samaan aikaan, kun entisen ostarin paikalle rakennetaan taloja, joiden räystäät hipovat toisiaan?

Tervettä kilpailua kaipaavaa

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut