Poliisi esitteli rännättimen ja pelastuslaitos tandempyöräyksikön – Näin suomalaisia on höynäytetty aprillipäivänä

Veikkaus tiedotti aprillipäivänä yhtenäistävänsä henkilöstönsä työasuja. Veikkaus

toimitus

Aprillipäivänä kannattaa olla tarkkana. Niin poliisi kuin pelastuslaitoskin ovat yrittäneet jekuttaa ihmisiä sosiaalisessa mediassa.

Helsingin poliisi esitteli Twitterissä uuden joukkojenhallintavälineensä eli rännättimen. Rännättimen avulla poliisi loisi "vihmovaa" räntää, jolla kadut ja puistot pysyisivät tyhjinä juhlapäivistä huolimatta.

Esittelyssä Helsingin poliisin uusi joukkojenhallintaväline: Rännätin. Lue lisää: https://t.co/mZMhTUgkmr#poliisi#Helsinkipic.twitter.com/tY9BpSXwKx — Helsingin poliisi (@HelsinkiPoliisi) April 1, 2018

Varsinais-Suomen pelastuslaitos kertoi Twitterissä testaavansa tandempyöräyksikön käyttöä hälytystehtävissä. Kokeilun keskiössä ovat säästöjen lisäksi ekologisuus ja tehokkuus, Varsinais-Suomen pelastuslaitoskelta kerrotaan.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos testaa tandemyksikön käyttöä hälytystehtävissä. Kokeilun keskiössä ovat säästöjen lisäksi ekologinen näkökulma sekä tehokkuus.#vspelastus#turvallisuus#kokeiluhttps://t.co/eOR9mAVaB6pic.twitter.com/pEwRLbk2FX — V-S pelastuslaitos (@vspelastus) April 1, 2018

Veikkaus tiedotti sunnuntaina aprillipäivän hengessä, että Veikkauksen pääkonttorilla kuljetaan tulevaisuudessa lottopallopotkupuvuissa.

– Brändin on uskallettava olla rohkea ja kiinni ajassa. Meillä käy pääkonttorilla tuhansia vieraita vuodessa, ja halusimme lähteä rakentamaan brändiä ja mielikuvaa Veikkauksesta asiakaslähtöisesti, kertoo luova johtaja A-P Rilli Veikkauksen tiedotteessa.

Hävikkiruokaravintola Loop ilmoitti aprillipäivänä, että Linnan juhlissa syödään tänä vuonna hävikkiherkkuja ja sirkkavoileipiä. Sosiaalisessa mediassa ilmoitusta epäiltiin aprillipilaksi, vaikka joku toivoikin uutisen olevan totta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut