Koiranomistajan painajainen Vantaalla – Yle: Iines-koira joutui rottweilerin suuhun ja kuoli

Lepsämässä asuva perhe havahtui varhain sunnuntaiaamuna siihen, että heidän kodissaan oli sisällä vieras koira. Kuva ei liity tapaukseen. Arkisto

Aapo Siippainen

Vantaan Rajakylässä kahta pientä pomeranian koiraa ulkoiluttanut Jasmine Inkinen joutui maaliskuun alussa painajaismaiseen tilanteeseen, kun suurempi rottweiler hyökkäsi pystykorvan kimppuun. Ylen uutisten mukaan rottweiler riistäytyi koirapuistossa olleen omistajan hallinnasta ja tarrasi voimakkaasti kiinni Iinekseen, toiseen Inkisen koirista.

– Teimme kaikkemme, että saimme Iineksen pois rottweilerin suusta ja että koira ei pääsisi ravistelemaan Iinestä. Siinä meni noin minuutti, että saimme pikkukoiran irti, Inkinen sanoi Ylen uutisille.

Paikalla olleet ihmiset riensivät avuksi, ja koira kuljetettiin eläinsairaalaan Tammistoon. Usean tunnin elvytyksistä ja leikkauksista huolimatta Iines-koira kuoli leikkauspöydälle.

Ylen haastattelussa Jasmine Inkinen kertoo, että nyt hän joutuu totuttelemaan elämää vain yhden koiran kanssa. Hän kiittelee rottweilerin omistajaa asiallisesta suhtautumisesta ja yhteistyöstä.

– Tilannehan ei ole kummallekaan koiranomistajalle helppo, mutta vastuut ovat meidän tapauksessamme hyvin yksiselitteiset ja asia etenee sovitellen muun muassa vakuutusyhtiön kanssa, hän sanoi Ylelle.

LUE MYÖS: Poliisi ojentaa koiranomistajia poikkeuksellisen suoraan: "Hoivavietti suunnattava hamstereihin"

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.